luni, aprilie 15, 2013

Ceva minunat...

             Bine v-am gasit! Am revenit cu o postare pe blog deoarece vreau sa va prezint si voua designer-ul meu preferat in materie de hainute de copii.
             De ceva timp mi-am umplut lista de favorite numai din lucrurile pe care le creeaza ea, dar si de la ceilalti ce folosesc pattern-urile scrise de ea. Are si o fetita frumoasa foc (pe care o veti recunoaste in mai multe fotografii) si care stie sa-i puna in valoare foarte bine creatiile. Persoana de care vorbesc este ANADIOMENA, iar blogul ei il puteti accesa aici:  http://anadiomenadesigns.blogspot.com/
            Va avertizez ca urmeaza  prea multa dragalasenie si frumusete, deci trebuie sa stati bine cu inima. :)

Binenteles ca am inceput si eu o hainuta, va zic sincer ca mi-a furat inima poza asta, a fost dragoste la prima vedere. 369 de persoane au lucrat aceasta jacheta, iar daca sunteti curioase sa vedeti galeria, puteti intra aici.

Gata cu atata vorbarie, hai sa va arat si alte creatii preferate de mine. 


















Binenteles ca cele mai multe modele sunt pentru fetite ( doar stiti si voi ce diversitate se gaseste), dar, cu toate acestea, are cateva hainute si pentru baietei.

Eu am postat doar cateva la mine pe blog, dar voi puteti vedea intreaga colectie a Elenei Nodel (numele adevarat) pe pagina ei de ravelry, aici.

Si inca un lucru care o face deosebita e ca isi vopseste singura lana, e ceva cu adevarat spectaculos care merita vazut. Asadar atasez si poze. 







 Are si un magazin on-line daca sunteti interesate, il puteti vedea Etsy.shop Anadiomena.






Sper ca v-a placut prezentarea mea de astazi, voi reveni in curand cu un alt designer, de papucei de data asta. :)

6 comentarii:

  1. valentina, tu ai indraznit vreodata sa comanzi de pe etsy sau de pe un alt site din strainatate? eu n-am curaj, cine stie cat costa transportul ...
    pe doamna asta cred ca la tine in blogroll am descoperit-o si eu si am adaugat-o si la mine, m-a fascinat de prima data, doar ca eu nu am pentru ce copii sa fac asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Cristina, inca n-am facut niciodata lucrul asta, dar nu din lipsa de incredere, ci datorita faptului ca mi se par cam scumpe pentru bugetul meu.
    Sunt sigura ca si costul transportului e ridicat, dar probabil daca ne-am aduna mai multe la o comanda si am imparti costurile, ar fi acceptabil. Visez sa impletesc candva cu astfel de fire. :)
    Eu am o gramada de copilasi in familie si la prieteni, problema e doar timpul prea scurt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Woauuu ce modele superbe.
    Imi place pulovarul cu volanase pe margine.
    O sa intru sa vad si acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord cu tine Sima. Puloverasul de care spui imi place si mie mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt noua la tricotat, dar am descoperit ca imi place mult si ma relaxeaza. Am doua fetite superbe si imi plac modelele facute de tine. Problema mea e ca nu prea stiu sa le fac daca nu am niste explicatii. Ma poti ajuta, te rog? alinarhyme@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit la mine pe blog, Alina. Ma bucur sa cunosc o alta persoana pasionata de tricotat. Voi lua legatura cu tine prin email sa vad daca te pot ajuta cu ceva.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...