duminică, decembrie 22, 2013

Dar de blog

Anul acesta m-am inscris la cateva daruri oferite de stapanele blogurilor pe care le urmaresc.  Chiar daca rezultatul nu a fost cel asteptat de mine (adica n-a fost extras numele meu), mi-a placut mult atmosfera si asteptarea, astfel ca m-am decis sa organizez eu ceva asemanator. Bucuria e la fel de mare si atunci cand daruiesti.

E primul dar de blog ce-l organizez si am mari emotii. Oare va fi pe plac ideea mea? Voi avea inscrieri?

Iata la ce m-am gandit. Recent am facut o comanda de fire colorate care ar fi foarte potrivite pentru a lucra sosete. Eu zic ca ar iesi niste sosete calduroase, vesele si colorate,speciale pentru zilele reci de iarna. Atat copii cat si adultii s-ar putea bucura de ele.

Cum puteti participa la dar? Lasati un comentariu in care sa  specificati pentru cine vreti sa fie sosetele si ce culoare ati prefera dintre cele prezentate. M-as bucura daca mi-ati spune si cum ati nimerit pe blogul meu.

Edit 3 ianuarie 2014
Am uitat sa specific ca darul meu va fi o pereche de sosete lucrate de mine din firul ales de voi, plus ceva dulce pentru completare.

Pentru ca lumea va fi ocupata cu pregatirile pentru Craciun si Revelion, am hotarat ca termenul de inscriere sa fie mai mare, incepand de azi si pana pe 6 ianuarie 2014. 

Extragerea viitoarei posesoare a sosetelor o voi face pe 7 ianuarie 2014.



Va astept cu drag!

17 comentarii:

  1. Foarte frumoasa idee. Nu imi amintesc cum am nimerit pe blog dar il am in lista si te citesc.
    Sa iti dea Dumnezeu sarbatori cu bucurie si un an nou cum ti-l doresti!
    Firele sunt superbe si merg si la manusi sau caciulite nu doar la sosete (eu am facut si niste saluri colorate) asa ca nu stiu sa raspund la intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valentina super darul,multumim!!
    Sosete...hmmm n-am avut niciodata tricotate si deci mi-ar place foarte muuult!! :)Sunt frumoase toate culorile,dar mie mi-ar place cel gri cu bleo de pe ultimul rand,care sta asa oblig din mijloc :))
    te-am intalnit pe tomnarella :)
    Sarbatori fericite si sa ai mult spor in tot ceea ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, ti-am descoperit blog-ul din intamplare si imi place foarte mult ce am vazut aici! Felicitari pentru ceea ce faci! Totul arata foarte frumos!
    Sunt frumoase toate culorile, mie imi place in mod special firul albastru!
    Sarbatori frumoase si fericite alaturi de cei dragi si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. valentina, nu mai stiu cum ti-am descoperit blogul. ma inscriu si eu la darul asta de blog, desi de obicei n-o prea fac, ca sa las alte fete cu nevoi mai mari ca mine sa aibe o sansa. dar darul tau mi-a placut atat de mult, incat am zis ca poate de data asta n-ar fi rau sa particip.
    cum nu stiu daca voi mai intra curand pe net, iti doresc sarbatori fericite si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, particip si eu cu drag. Am descoperit blogul intr-un link party pe blogul dulce casa- aveai o postare despre impletirea sosetelor cu doua andrele si pentru ca mi-a palcut tot de pe acest blog te-am adaugat in blog roll. Mi-ar palcea daca castig firul al doilea de sus cu rosu si albastru si oricare dinc ele cu portocaliu:*. Craciun de poveste alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-am vazut pe FB in postarea lui carmen.
    Imi place ce am gasit aici si am sa trag cu ochiul la tot ce faci mai ales ca si eu o urmaresc pe Baghete fermecate.
    Firul imi place cel de langa Twister cel cu portocaliu.
    As vrea sosetele ptr copila mea poate asa le tine in picioare ca pana acum nu am reusit sa o fac indiferent cu ce desene ar fi sau cine i-a facut cadou.
    Poate daca i le faci tu o sa le tina in picioare.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Tare as vrea sa-mi fac o pereche de sosete pentru mine! Imi place firul primul de sus, care are mai mult roz :). Nu am mai incercat pana acum sa fac sosete din fir asa subtire, pana acum am lucrat sosete din lana, toarsa de mainile bunicii mele, care m-a si invatat! Recunosc ca nu sunt asa iscusita in ale tricotatului, dar imi place si vreau sa invat cat mai multe !
    Blogul tau l-am descoperit cautand pe google idei si sfaturi de tricotat.
    Iti doresc Sarbatori fericite cu sanatate si un An Nou mai bun !

    RăspundețiȘtergere
  8. Evident, ma inscriu si eu pe lista doritorilor :))Habar n-am de cand si cum am descoperit blogul, stii ca eu sunt cam uituca :D
    Mi-as dori sosetute pentru mine, ca mie n-are cin' sa-mi faca. Si poate asa ma aleg si eu cu unele sa cant "cu ce m-am ales in viata ... cu sosetele de ata .. " :)))))))))))
    Te pup valicule si spor in tot ce faci, ca fac i minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucrezi minunat si mi-ar place sa am o lucrare de-a ta! Succes

    RăspundețiȘtergere
  10. buna. mi-ar placea si mie sa particip. am descoperit blogul dupa o cautare pe google, cautam cum se impletesc sosetele, eu am redescoperit recent tricotatul. sosetele le-as vrea pentru prietenul meu, care adora sosetele tricotate, iar firul care imi place cel mai mult e cel cu gri si bleu de pe ultimul rand de jos.
    an nou fericit si numai bucurii. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  11. ma inscriu si eu. mi-as dori sa tricotez sosete pentru fetita mea. firul care ma atrage cel mai mult, desi toate sint frumoase, este cel cu mult portocaliu (fara albastru). multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! As dori si eu sa particip la acest concurs :D. Blogul ti l am descoperit deoarece am dat cautare pe google "sosete impletite cu 2 andrele"; am gasit postarea ta despre sosetele si intr o noapte am vizionat toate postarile existente pe blog. Sunt superbe toate si abia astept sa incerc cateva dintre ele. Imi plac foarte mult firele in degradeu, dau un aspect viu colorat impletiturilor si daca ar fi sa aleg o culoare din poza ta ar fi cele curcubeu pe a caror eticheta scrie "supersocke". Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara. Am invatat de scurt timp sa fac sosete impletite si prietena mea mi-a trimis blogul tau si chiar sunt impresionata de faptul ca sunt inca persoane care au manute de aur si fac lucruri asa frumoase. Apreciez foarte mult lucrarile pe care le_am vazut in imaginile de pe blogul tau. Mi-ar place foarte mult sa mai impartasim din cunostintele acumulate cu privire la tricotat, iar sculul multicolor pe care scrie Marathon Cortina este foarte vesel si deja imi imaginez niste sosetele la care s-ar putea adauga si o talpa numai bune de etalat la o plimbare cu fetele. Cristina

    RăspundețiȘtergere
  14. În primul rând La mulţi ani, Valentina şi un an nou cu sănătate şi bucurii!
    Eu te-am găsit la Cristina şi ţi-am admirat îndemânarea.
    Mă înscriu şi eu la dar pentru Mihnea, cu o pereche de şosete din firul albastru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Valentina, am venit iar să te văd şi să te anunţ că ţi-am transmis o leapşă, dacă ai tu timp şi chef. Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu ti-am descoperit blogul datorita lepsei de la Mihaela :).
    Imi doresc de ceva vreme o pereche de sosete de casa (mai ales ca abia am schimbat locuinta), iar firul meu preferat este cel cu orange (din mijloc).
    Mult succes cu blogul!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumesc tuturor pentru toate urarile de bine! Sper ca ati petrecut si voi sarbatori de poveste alaturi de cei dragi.

    Va spun sincer ca mi-ati depasit asteptarile in ceea ce priveste numarul de inscrieri. E una din bucuriile marunte care iti face viata mult mai frumoasa.

    Avem 15 participante, abia astept sa fac extragerea. Aparatul de fotografiat e incarcat, acum fug sa filmez extragerea numarului castigator. Revin cu o postare.

    Sa aveti o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...