duminică, decembrie 22, 2013

Dar de blog

Anul acesta m-am inscris la cateva daruri oferite de stapanele blogurilor pe care le urmaresc.  Chiar daca rezultatul nu a fost cel asteptat de mine (adica n-a fost extras numele meu), mi-a placut mult atmosfera si asteptarea, astfel ca m-am decis sa organizez eu ceva asemanator. Bucuria e la fel de mare si atunci cand daruiesti.

E primul dar de blog ce-l organizez si am mari emotii. Oare va fi pe plac ideea mea? Voi avea inscrieri?

Iata la ce m-am gandit. Recent am facut o comanda de fire colorate care ar fi foarte potrivite pentru a lucra sosete. Eu zic ca ar iesi niste sosete calduroase, vesele si colorate,speciale pentru zilele reci de iarna. Atat copii cat si adultii s-ar putea bucura de ele.

Cum puteti participa la dar? Lasati un comentariu in care sa  specificati pentru cine vreti sa fie sosetele si ce culoare ati prefera dintre cele prezentate. M-as bucura daca mi-ati spune si cum ati nimerit pe blogul meu.

Edit 3 ianuarie 2014
Am uitat sa specific ca darul meu va fi o pereche de sosete lucrate de mine din firul ales de voi, plus ceva dulce pentru completare.

Pentru ca lumea va fi ocupata cu pregatirile pentru Craciun si Revelion, am hotarat ca termenul de inscriere sa fie mai mare, incepand de azi si pana pe 6 ianuarie 2014. 

Extragerea viitoarei posesoare a sosetelor o voi face pe 7 ianuarie 2014.



Va astept cu drag!

joi, decembrie 05, 2013

Baghete fermecate

De foarte mult timp am in plan sa scriu cateva cuvinte despre o persoana speciala pe care o admir pentru lucrurile realizate de ea, dar nu numai. E vorba de Mihaela de la Baghete fermecate. Sigur o cunoasteti si voi, cele care aveti ca pasiune lucrul de mana.

Totul a inceput prin vara lui 2010 cand eram in cautare de modele de tricotat. Asa am dat de blogul Mihaelei, mai precis de o rochita verde care m-a fermecat instantaneu. Sau poate a fost modelul de vina?
Apoi m-am apucat de citit articolele scrise, are un dar de a povesti de nu-ti mai vine sa pleci de acolo! :) Iata si dovada (daca v-am facut curioase), le puteti vedea aici si aici. Sunt doar doua exemple, desi postarile sunt mult mai multe.

 A, si un lucru important: in momentul acela am stiut ca vreau si eu un blog frumos ca al Baghetelor fermecate.

                                                                                                    
Mihaela e si o maestra a crosetei, stapaneste amandoua tehnicile la fel de bine, dovada stau hainutele lucrate in cele doua metode combinate.

       









                                                                              


Pe langa toate lucrurile enumerate mai sus, trebuie sa spun ca admir si fotografiile reusite, clare si frumoase care pun in valoare creatiile autoarei.



















Sa stiti ca n-a uitat nici baieteii , lucreaza hainute si pentru ei, deci aveti de unde alege.


















O puteti gasi si pe facebook, Baghete fermecate. Astazi am descoperit o fotografie ce m-a induiosat. Ia uitati aici!
E aceeasi fetita cu acelasi model de rochita,dar la o distanta de cativa ani. Ce poate fi mai frumos de atat?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...