vineri, octombrie 17, 2014

Yarn Along

Da.... m-am molipsit de la Irina (Dulce Casa) si Catrinel. La ele am vazut pentru prima data postarea cu acest nume, dar n-am fost curioasa sa intru pe blogul indicat, pana acum o saptamana. Astfel am decoperit un loc minunat unde se aduna o multime de "tricotarese" si "crosetarese".

Ginny e detinatoarea acelui blog si e o persoana pe care o admir deja, desi nu o "cunosc" decat de o saptamana. Sunt foarte multe subiecte despe care scrie, printre care: adoptie, carti, crafting, familie, retete, gradinarit, vacante, animale si inca multe altele, dar si despre tricotat.

In fiecare saptamana, mai exact miercuri, oraganizeaza Yarn Alog. Fiecare persoana e invitata  sa scrie despre ce lucreaza in acel moment  si ce citeste. E un fel de link-party cum organizeaza si Irina noastra doar ca al lui Ginny are o tema precisa.

Eu am foarte multe proiecte in lucru, mai exact 6.  Am ales pentru aceasta prima participare sosetele deoarece au in ele o culoare specifica toamnei si pentru ca se potrivesc cu felinarele naturale culese din gradina. Citesc " O zi de viata sfanta" scrisa de Mitropolitul Grigorie al Sankt Petersburgului. E o carticica luata cand am fost in excursie si care mi-a atras atentia imediat ce am intrat in magazinul cu suveniruri.
Daca doriti si voi sa participati, e de ajuns sa faceti o fotografie cu ce aveti pe andrele sau croseta si cartea ce o cititi, scrieti o postare pe blogul vostru si  lasati link-ul la postarea cu Yarn Along din saptamana in curs.

Cu drag,


5 comentarii:

  1. Am vazut cartea la ultimul targ la care am fost, dar nu am luat-o, ci am cumparataltele de la aceeasi editura. Sunt convinsa insa ca e frumoasa si folositoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca e foarte folositoare carticica! Am cu totul o alta stare de spirit dupa ce citesc cate un capitol.

    Ai scris undeva depre cartile pe care le-ai cumparat tu? Mi-ar placea sa stiu dupa ce ma uit data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa intreb: cum ti-ai facut formele pentru sosete?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoase sunt sosetele!trebuie musai sa invat si eu cum se fac!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, formele le-am decupat din carton. Am pus soseta terminata pe carton si am trasat conturul ei apoi am taiat dupa sablon lasand cate un cm in plus pe fiecare parte. E simplu, mie mi-au placut cele care se gasesc la vanzare din lemn, dar la nevoie am adaptat.

    Multumesc, Irina! Trebuie numaidecat sa inveti, le vei iubi! Cum spunea cineva cele lucrate manual sunt ca o imbratisare pentru picioare!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...