joi, decembrie 04, 2014

Un pisoi si cosul meu cu lucru de mana

 Sunt trei lucruri ce-mi plac in aceste fotografii: pisicile,cosul meu si instrumentele pentru impletit. Voi in ce va tineti proiectul in lucru?










5 comentarii:

  1. Frumos pisic! Si am tras cu ochiul si la proiectul din cosul de lucru. Fain cos. Cred ca ma indemn sa imi aduc/aduca Mosul un cosulet similar. Pana acum imi tineam fiecare proiect intr-o punga de plastic, ca ocupa loc putin si o pot indesa la nevoie in poseta/carucior/valiza/rucsac. Drept ca eu folosesc aproape numai andrele circulare si am un soi de borseta mica, asa ca pentru chei, cu forfecuta, ata si ac de cusut, croseta mica, degetar, numarator de randuri, ace de siguranta (bune si de markere). Pattern tiparit sau stitch pattern le pun de obicei intr-un plic mai gros, arunc toate astea in punga si o tarai prin casa dupa mine. Recunosc ca uneori a plecat al meu la cumparaturi cu "plasa" crezand ca are pet-uri acolo, dar na :)).

    In schimb am doua cutii speciale pentru toate ustensilele, nasturii, aiurerile si accesoriile care altfel mi-ar inota vesele pe sub canapea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, Ioana! :) Eu sunt mereu in cautare de idei de organizare a lucrurilor.
    Ideea cu borseta e buna de pus in practica, e super sa ai totul la indemana oricand.
    Cutiile acelea speciale din ce sunt facute? Mi le imaginez compartimentate si cu mai multe etaje.

    Faza cu sotul si "plasa" e tare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite link aici cu super cutia 1, a doua e asemanatoare, doar ca e din panza rosie la exterior. Acuma vad ca le zice "cutii de cusut" - da, am si ate de cusut in ele, dar compartimentele imi plac cel mai mult. Dupa cum vezi, nimic special - aici se gasesc la supermarket.

    http://src.discounto.de/pics/product/10085/22370_Curver-Naehbox-10085_xxl.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. In una din poze pana si ochii pisoiului s-au asortat cu nuantele din cos...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, cam asa mi le-am inchipuit, ca o cutie de scule. Probabil ca exista si la noi, ma voi uita prin magazinele de profil. Multumesc Ioana!

    Ghemulet, asa e, am observat si eu! Mi-e dor de puiul de pisica, era foarte jucaus.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...