miercuri, februarie 25, 2015

Yarn along (sau ce am acum in lucru pe andrele)



In fiecare miercuri Ginny organizeaza Yarn Along. Sunteti invitate sa va alaturati cu o fotografie cu ceea ce lucrati si cititi la momentul respectiv.

Eu refac o pereche de sosete lucrate acum vreo 7 ani in urma cand de abia invatam care e treaba cu ele. Parca in poze nu se vede o diferenta foarte mare cand sunt puse una lanaga alta, dar in realitate chiar se cunoaste.
Pe atunci nu stiam ca e nevoie sa rasucesc ochiurile in timpul lucrului si sosetele au iesit cam sui .Am schimbat si numarul andrelelor, de la 3 am trecut la 2,5.

Sosetele sunt lucrate din resturi si uitandu-ma acum la poze, parca nu da bine griul acela inchis, asa ca am desfacut acea parte si voi renunta la ea.
De citit inca nu m-am apucat, dar am in plan sa continui cu volumul II din Cronica de familie de Petre Dumitriu. Cand am citit primul volum am avut perioade cand nu puteam lasa cartea din mana, dar mai sunt si chestii plictisitoare (pentru mine) despre politica peste care am trecut mai greu.

Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?






2 comentarii:

  1. Te cred ca iti e dor, salurile sunt specialitatea ta. Eu am mai inceput o pereche de sosete, nu ma pot satura de ele. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...