marți, aprilie 28, 2015

Tricotaje in culori de primavara

A venit, in sfarsit, perioada cea mai frumoasa a anului. Nu ma satur sa admir pomii infloriti si sa adulmec parfumul lor delicat.




Copacelul meu preferat din tot orasul are flori roz! Anul acesta din cauza iernii care a tinut pana aproape de mijlocul lui aprilie nu e inflorit inca, are doar boboci. Lumea nu il baga in seama, prietena mea nici macar nu stia de el. E adevarat ca se afla intr-o zona circulata mai des de masini, decat de pietoni, dar pentru mine pare imposibil sa nu-i remarci culoarea.

Anul trecut pe vreamea asta arata cam asa:

Acum are doar cateva flori deschise si eu planuiam sa-mi pozez proiectul meu actual printre florile lui. Pana la urma am gasit o tufa de visini si contrastul intre florile imaculate si lucrul meu m-au facut sa aleg a doua varianta.
Da, lucrez sosete... iar sosete! Dar sunt pentru o fetita (oare toate fetitele iubesc rozul?) careia nu-i stiu gusturile si sper sa le poarte macar pentru nuanta lor.

Modelul l-am gasit pe ravelry si are o denumire mai greu de retinut, Kevathuuma. Aceste sosete au un calcai cu o constructie neobisnuita, dar care pe mine m-a facut curioasa sa-l incerc.Sa vedem daca ma si descurc sa-l lucrez.
Creatoare sosetelor se numeste Tiina Kuu, iar eu am mai lucrat candva unul din modelele ei. O sa vi-l prezint in curand la rubrica "Copie si original" ce va urma, caci am facut o transformare folosind modelul original.

O primavara frumoasa dragele mele cititoare! 

Postarea mea participa la Yarn Along organizat de Ginny.













8 comentarii:

  1. Sunt nerabdatoare sa vad cum va iesi. Sunt foarte interesante sosetele. Si eu am de gand sa ma apuc de unele simple pe andrele circulare. sper sa imi iasa. :D
    Nu toate fetitele prefera rozul, majoritatea... dar acela este un roz foarte placut ce sigur va avea trecere si in fata cuiva care nu e indragostit de aceasta culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt nerabdatoare. Ar trebui sa le termin pana la sfarsitul lunii mai pentru ca partcip la o provocare.

      Ștergere
  2. subscriu... este foarte frumos rozul dar si modelul de sosete ...si eu vreu sa fac sosete, mi-am luat andrele ,fir ..dar timpul imi lipseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place. Tu ti-ai ales deja modelul pentru sosete? Cum stai cu vestuta?

      Ștergere
  3. Iar sosete ...da' ce sosete !! Si la modelul asta fain , ce mai cnteaza culoarea ? Te admir pentru rabdarea de care dai dovada .
    Cat despre primavara si pomi infloriti , ahhhh, ce poate fi mai frumos ? Dupa atata iarna si frig si papadiile mi se par o minune :) , are vecinu' in gradina si i le admir toata ziua ...

    Dana Hudea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, draga Dana! Ca niciodata si eu am asteptat primavara cu nerabdare. Am facut poze tuturor florilor si frunzulitelor pe langa care am trecut! :)

      Ștergere


  4. Buna seara,

    Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic.
    Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

    Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://valentina-lucrudemana.blogspot.ro

    Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
    Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii.
    De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri

    Catalina Dobrean
    Media Account Manager

    Promo Logic Media Service

    catalina.dobrean@gmail.com
    www.promo-logic.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru interes, va voi trimite un raspuns prin email.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...