sâmbătă, august 08, 2015

Mozaicul lunii iulie

Am sarit vreo doua luni la rand peste mozaic (mai si iunie) pentru ca nu am avut timp pentru a-l face. Deoarece fac multe fotografii cu gandul sa le imparatasesc cu voi pe blog, m-am hotarat sa-l fac pe cel din iulie macar.
           Privind aceasta alaturare de poze gandul ma duce la vacanta, la zile lungi de  vara insorite. Am fost harnicuta inca la inceput de luna cand am facut dulceata de cirese negre dulci, iar mai apoi alta tura de cirese negre amare. Am cules tei si l-am pus la uscat pentru ceai, apoi am pus visine cu zahar pentru a face prajituri la iarna. Am incercat si reteta de Fasole verde la borcan (pe care am gasit-o la Corina).  Va anunt eu daca mi-a reusit cand voi apuca sa le folosesc.
          Am reusit sa fotografiez tunelul verde (frate cu Tunelul iubirii despre care am citit un articol interesant acum ceva timp).

           In luna iulie am reusit sa fac 100 km (o suta!!!) cu bicicleta. Am prins o vreme superba, m-am bronzat (ca tractoristii, e drept), am facut si vibromasaj (fara voie, circuland pe drumuri neasfaltate).

 Asta e "marea" la care merg cei din imprejurimi. :)
          O lectie invatata: ia-ti apa multa cand mergi la drum, mai ales cand e foarte cald. Noroc ca cineva a plantat pe marginea drumului pomi fructiferi (corcodusi) a caror fructe astampara setea.

           Am mancat cateva dude de pofta, mi-as dori un copac mare numai pentru mine. Intr-un an mama a adus o sticla de 1,5 l plina cu dude ce le-am congelat si am facut mai tarziu inghetata din ele adaugand si cirese negre amare pe langa. A fost cea mai buna inghetata mancata vreodata. 

     N-am mai avut timp de facut plimbari pe jos caci prietena mea a plecat in strainatate si singura nu am tragere de inima. Insa imi lipsesc tare mult acele momente.Ma consolez cu plimbarile pe bicicleta. Asa reusesc sa fotografiez toate plantutele ce imi atrag privirea, toti ciulinii si maracinii. :)




2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...