miercuri, octombrie 14, 2015

Dansul fulgilor de nea

Bine v-am regasit! N-am mai scris de foarte mult timp pe blog, iar azi am intrat special ca sa raspund unui mesaj si deodata am avut dorinta de a si posta ceva. :)

La mine e iarna, a nins, iar eu am stat la caldura semineului, impletind. In fiecare an retraiesc cu bucurie momentul primului foc facut in soba si atmosfera placuta din casa privind pe fereastra dansul fulgilor de nea de afara.

 Firul alb, moale si putin pufos, combinat cu albastrul intens reda in intregime atmosfera de iarna. Setul e lucrat demult si a fost lucrat dupa caciulita din prima postare a mea pe acest blog.

Nu toti insa sunt fericiti pentru frigul venit pe neasteptate, motanul nostru cauta un loc cat mai caldut unde sa-si faca culcus, iar daca se poate chiar pe ceva tricotat de mine.
Azi e miercuri si ne adunam la Ginny pe blog, la Yarn Along. Eu lucrez la un pulover pentru mine, e acel model ce se porneste cu totul de sus, o metoda ce era pe lista mea de planuri pentru acest an. De fapt, acum m-am impotmolit pentru ca sunt in pana de idei la combinatiile de culori deoarece mi s-a terminat maroul inchis.
Citesc acelasi volum II din Torente, au fost nopti in care am stat treaza pana la ore foarte tarzii ca sa vad ce intampla mai departe, iar cateodata am citit doar cateva pagini. Oricum, cartea e frumoasa...


Avem ciuperci! E drept ca-s otravitoare, dar sunt atat de mari incat a trebuit sa le fotografiez pentru voi. Nu am apucat sa fac fotografii de toamna si mi-e dor de acele peisaje pentru culorile lor calde.


Doar cateva frunzulite dintr-un gard viu reprezinta toata toamna din acest an.


Gata stirile pe scurt :) din ultimele zile, va doresc zile insorite cu spor in toate.
Cu drag,


6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pregatiri de iarna cu pulover gros, nu? Multumesc pentru vizita, Laura.

      Ștergere
  2. Doamne, Valentina, imi aduc aminte, cand stateam inca la Campulung, cat de repede si intempestiv venea iarna acolo. Toamna era, pe atunci, cam prin septembrie si atat.
    Bluza ta inceputa de sus e faina tare. incearca un turcoaz inchis cu un portocaliu stins pe dungile subtiri, oare cum ar da? Ai mai putea sa variezi latimea dungilor turcoaz de la unele inguste, pana la altele late, in crescendo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai sti ce soare si placut e astazi! S-a intors tomana...

      Multumesc din suflet pentru ideile de combinatii. Prima varianta am incercat-o deja, a doua imi place tare, dar mi-ar trebui macar un scul de maro inchis (pe care il caut la magazine de ceva timp deja).

      Ștergere
  3. Am intalnit link-ul asta: https://www.pinterest.com/pin/31877109840154834/
    si m-am gandit ca ti-ar prinde bine combinatia de culori de acolo. Sper sa mearga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun de pastrat acest link si pentru mai tarziu, sunt idei atat de faine! Multumesc, Cristina!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...