miercuri, octombrie 28, 2015

Yarn along - Proiecte in lucru pe andrele

Buna seara, dragele mele cititoare!

Nu stiu cum se face, dar exact spre sfarsitul anului ma trezesc ca am o gramada de proiecte incepute, care mai de care mai diferite si in diverse stadii de lucru.
Azi m-am hotarat sa le scot pe toate si sa le pozez impreuna. Am strans doar 5, dar nu stiu daca acesta e numarul lor complet (tineti cont ca doua lucruri le-am terminat recent si nu apar aici). Unul din proiecte l-am ascuns in cosul de nuiele, caci il voi tine secret pana aproape de final. E vorba de un pulover pentru mine, dupa modelul acesta (pe care l-am desfacut de tot fata de ce v-am prezentat tura trecuta).

Cineva a vrut numaidecat sa-mi tina companie , dar sa si apara in poze. :) 


Pentru organizare mai buna, mi-am mai cumparat cateva cutiute demontabile in care sa tin proiectele in lucru. Inca nu am folosit deloc agenda cumparata special in care sa-mi notez detaliile, rusine mie, caci nu stiu la 3 sferturi din proiecte nici macar pe cate ochiuri le-am inceput.
De curiozitate, voi la cate proiecte lucrati in paralel sau cate aveti incepute?
 Ieri am prins bruma dimineata, iar azi erau -0,5 grade dimineata. Totusi peisajul de toamna e superb!
 Azi e miercuri, Ginny ne invita sa ne alaturam la Yarn Along.

30 de comentarii:

  1. Așa la o prima numărătoare mi-au ieșit 4 proiecte în derulare. S-ar putea însă să îmi mai amintesc de cate ceva ce sa fi uitat. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca ieri era tarziu can ti-am raspuns... intelesesem cu totul altceva. Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care nu se pot abtine sa lucreze doar la un singur proiect.

      Ștergere
    2. Ah, la mine e ceva obișnuit sa fac simultan mai multe lucruri. Mi se pare că nu pierd vremea. E normal ca la un moment dat sa te plictisești de de faci, sau sa ajungi la un impas și ai nevoie de o pauza de gândire, sa te distanțezi puțin de proiectul în lucru pentru a lăsa ideile sa vina. Ei, în timpul asta faci altceva. Când vine ideea salvatoare te întorci și o pui în practica. Cel puțin tactica asta funcționează la mine. Și ce fain e când termin doua, trei proiecte asa la distanta de cate o zi. Zice lumea ca lucrez pe banda rulanta ☺

      Ștergere
  2. Eu am un botos verde de finalizat, apoi ma dedic proiectelor de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci unul singur1 Dar cum rezisti tentatiei de a lucra numai la unul? Sa inteleg ca te apuci de cadouri pentru Craciun?

      Ștergere
  3. Deci nu sunt singura care are incepute o gramada de lucruri!problema este ca eu cam greu le duc la bun sfarsit,mai ales in ultima vreme,dar trebuie sa ma apuc serios de munca.Spor sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca suntem mai multe, nu-i asa? Ce usurare! Pe mine ma streseaza putin numarul lor (din lipsa evidenţă detalii de lucru), dar eu imi propun sa le termin pana la sfarsitul anului. (cel putin 3-4). Spor si tie, Carmen!

      Ștergere
  4. si eu am cateva proiecte in lucru si dau zor sa le termin.Unele sunt comenzi si trebuie sa le finalizez cat mai repede, asa ca nu prea am cum sa le abandonez.Un bun exercitiu pentru vointa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E, pai daca e pe baza de comanda, atunci musai trebuie terminate! :) E nevoie sa-mi exersez vointa.

      Ștergere
  5. Eu am...5:)). Si mereu imi spun sa finalizez inainte de a ma apuca de altul, dar...cand am o lana noua, sau...e dificil. Motanul gras este minunat, pozele cu toamna perfecte:) Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu tot 5...stiu sentimentul cand vrei sa incerci ceva nou... ah, cat de greu e sa te poti abtine!
      Motanul seamana cu stapana lui. :))

      Ștergere
  6. Minim 2-3, maxim? Am ajuns cred ca la vreo 5 pana acum, dar se poate si mai mult. :))
    Ce mare s-a facut pisoiasul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, deci si tu? Eu credeam ca tu esti cea mai organizata. Ma simt mai bine acum cu numarul de lucruri incepute.

      De la acel pisoias ce-l stii tu am mai avut inca 4 pana la acesta din fotografii. E o poveste trista...

      Ștergere
  7. Eu ma feresc de a incepe alte chestii inainte de a le termina pe cele in lucru, pentru ca stiu ca nu mai ajung sa le termin altfel in vecii vecilor. Am asa unul, pe care il tin pe manechin, sub ochi, de vreo doi ani, in speranta ca imi va veni cheful, dar pana acum nu mi-a venit. Mult n-as mai avea la el, dar e un obiect care cred ca nu-mi place cum va iesi si de aia nu ma invrednicesc sa-l termin.
    Acum insa, de cand a aparut nepotica, recunosc cinstit ca, pe langa o comanda pentru cineva, i-am mai facut si ei cate una-alta, pentru ca la ea timpul nu sta in loc si chiar are nevoie acum de diverse.
    Cu toate astea, trebuie sa spun ca pe langa lucrurile de crosetat/tricotat, intotdeauna am un goblen in lucru si asa diversific eu treburile ca sa nu ma plictisesc.
    M-am lungit, dar concluzionez acum: cel putin doua, maxim patru :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna nepotica va fi pe primul loc pentru ca hainutele pentru ea sunt cele mai dragalase si placut de lucrat.
      In privinta hainutei neterminate iti dau o idee. Ce-ar fi sa faci o postare in care sa spui ce aveai tu de gand sa-ti iasa (cu o poza in stadiul actual), iar noi sa-ti dam idei pentru completare? S-ar putea sa functioneze.
      Ideea cu goblenul e ceva de tinut minte, multumesc!

      Ștergere
  8. Si inca ceva: cand ne arati poze cu pisica, in toata splendoarea ei????

    RăspundețiȘtergere
  9. Am acum o soseata, o patur(ic)a si am reusit sa inchei aseara un sal care a stat pe andrele de la inceputul lui iunie - dar inca nu l-am blocat asa ca nu stiu daca sa-l consider terminat sau nu.
    Am observat aseara (cand cautam acul potrivit ca sa ascund capetele de fire la sal) ca am doua gentute cu andrele si fire in ele. Insa nu stiu ce se presupunea ca ar trebui sa fie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand imi doresc sa fac si eu o paturica! Dar pentru mine asta ar fi un proiect pe termen foarte lung, 1 an sau 2 sa zicem. Te admir pentru curajul de a lucra 3 lucruri mari in acelasi timp.

      Pai si n-a fost placuta surpriza cu cele doua gentute? :)

      Ștergere
  10. Motanul pare stapan peste toate :) spor la treaba sa termini tot ce ti-ai propus!
    Eu am momentan doar 2 proiecte, esarfa Anitka de pe ravelry si o manusa pentru mine (prima am terminat-o ieri). In schimb, am in plan de a incepe in viitorul foarte apropiat vreo 5 proiecte. Sper sa ma tin de ele sa le termin pana la Revelion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Nati! Vad ca ai planuri mari pana la Revelion, spor la lucru! Cele 5 proiecte vor fi cadouri de Craciun cumva?

      Ștergere
    2. Doar unele din ele.
      As vrea sa ne imprietenim pe ravelry, ce nume ai acolo? Eu sunt alfinuta. :)

      Ștergere
    3. Te-am adaugat deja in lista de prieteni. M-am bucurat ca am putut sa-ti admir lucrarile, imi place cum tricotezi.

      Ștergere
  11. mă bucur că ai timp ca să mai şi începi atât de multe ...
    mi-aş dori să pot lucra şi eu la iarnă, lângă plita caldă - sper să-mi cumpăr până atunci gheme ...
    e simpatic motănelul ... eu nu am pisici pentru că nu sunt suportate de căţeii noştri ...
    îţi doresc mult spor la lucrul pe care l-ai început !
    cu drag, o seară cât mai liniştită !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, timp pentru a face ceva ce-mi place gasesc intotdeauna. Mai greu e cu terminatul! :)
      Multumesc, draga japoneza!

      Ștergere
  12. Eu nu stiu ce caut sa scriu pe aici, ca nu am niciun proiect ca voi, harnicute cu maini de aur! Se pun si proiectele de articole, de retete noi de incercat, de ceva decor prin casa? De-astea am si eu cateva bune. Te pup, draga Valentina!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaela, se pune la socoteala orice proiect care iti face placere si ia din timpul liber. :) Te primim cu drag in clubul nostru!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...