luni, aprilie 18, 2016

Proiect dantelat

Desi m-am plans ca am prea multe proiecte in lucru, nu ma pot abtine sa nu incep ceva nou. Azi am gasit aceste sosete dantelate care m-au fermecat din prima! Am listat explicatiile si probabil ca maine seara sau noapte le voi incepe.
 Le-am gasit pe pinterest, dar explicatiile cu tot cu scheme le puteti gasi pe Knitty. Designerul se numeste Maria Näslund si mai are multe modele frumoase pe ravelry.
 
Voua cum vi se par? Oare vor tine de cald tinand cont cate gaurele au?

7 comentarii:

  1. Sunt superbe! Daca materialul este bun sigur vor tine cald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt minunate, cred ca vor tine si de cald daca o sa fie firul mai grosut, dar o sa arate foarte bine si la opinci.Pe la voi se poarta opincile?

      Ștergere
    2. Chiar sunt, Ramona. Le-am inceput deja, vor fi sosete de primavara sau toamna, firul meu este merinos.

      Ștergere
    3. Carmen, ce idee grozava! Cred ca s-ar potrivi de minune la opinci. La mine in oras nu am vazut, dar in satele invecinate inca se poarta (la biserica sau la nunti).

      Ștergere
  2. sunt SUPERBE!!!! ce conteaza cate grade sunt afara, cand arata atat de frumos???!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Sa inteleg ca merita chinul? O sa intreb prietenele mele daca au opinci (mi-a dat ideea Carmen). Ar fi o poza de prezentare foarte speciala!

      Ștergere
  3. Am gasit aceste sosete si imi plac enorm de mult. Pentru ca am nevoie de asa ceva de purtat la opinci, pot sa intreb daca puteti face o pereche si la comanda, contra cost?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...