miercuri, aprilie 20, 2016

Yarn Along 20.04.2016

Azi e miercuri, ne intalnim iar la Ginny cu proiectele in lucru si cartile ce le citim.

Eu voi incepe cu cartea de data asta, am terminat volumul IV din Torente de Marie-Anne Desmarest, ultimul pe care il detineam, Ada (Adar-ule), daca citesti pe aici, sa stii ca imi doresc si celelalte volume daca mai esti dispusa sa mi le imprumuti. Sunt foarte curioasa ce se intampla mai departe cu personajele pe care am inceput sa le indragesc.

In ceea ce priveste lucrul de mana, in fiecare zi mai lucrez cate putin la cele 5 proiecte in curs. L-am inceput si pe al saselea proiect, o pereche de sosete dantelate, model ce vi l-am prezentat in postarea anterioara. Am facut si o poza special pentru voi ca sa vedeti cum inaninteaza lucrul.
Folosesc andrele de 2 mm si fir merinos. Am ales culoarea crem ca sa fie asemanatoare firului folosit la sosetele originale.Simbolurile folosite in schema mi-au dat putine batai de cap, dar sper sa ma obisnuiesc cu ele, iar cea de-a doua soseta sa mearga mai usor.

Anca, sa stii ca am gasit 2 modele perfecte pentru firul ce l-am primit cadou de la tine! Voi veni cu o cerere de pareri in curand, poate ma ajutati voi, dragele mele cititoare, sa ma hotarasc pe care sa-l aleg.

Zile cu spor in toate va doresc! Cu drag,


3 comentarii:

  1. super, deci nu sunt singura care are mai multe proiecte incepute!!???? Eu am trei dar sper sa termin astazi unul din ele si daca imi vin firele comandate, incep altul. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu, stiu ca mai era Ina si Catrinel cu mai multe proiecte in curs. Ehei, mai ai putin si ma ajungi. :) Ma duc sa vad daca ai scris pe blog la ce lucrezi.

      Ștergere
    2. nu...hahaha ma chinui cu un post de o luna ca as vrea sa va arat ce am mai lucrat. Nu am postat din noiembrie la yarn along si am lucrat mai multe: o patura, fulare circulare, caciulite si un scarf. Acum tricotez un sal (putin mai special),o patura si am terminat de crosetat niste panselute ptr. coronita anotimpurilor.Mi-au ajuns firele si de maine fac cosulete...am de facut 7 buc.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...