miercuri, aprilie 13, 2016

Yarn Along

            Azi e miercuri, asa ca ne intalnim la Ginny pentru a gasi idei noi de tricotat sau crosetat si titluri de carti interesante de citit. Nu ca as avea nevoie de alte proiecte, eu deja am 5 in lucru si abia le fac fata.

             Vin cu o propunere pentru voi, ce-ar fi sa ma ajutati cu ordinea in care vreti voi sa le vedeti terminate? Eu le voi aranja in ordinea in care le-am inceput, iar voi puteti face clasamentul vostru in comentariu. Mi-ar placea mult... Sa incepem! 

1. 


2.

 

3.  





4.

 5. 


            Unul din cele 5 proiecte e deja terminat, iar la altul mai am putin pana e gata. Ar mai fi un proiect surpriza destinat uneia din cititoarele mele (care nu apare aici).  Daca vreti,  puteti sa-l puneti si pe acela in lista voastra. Va astept cu drag si curiozitate. 



 

 

 




17 comentarii:

  1. Eu as vrea tare mult sa vad nr 2 terminat :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pe lista de prioritati dupa ce am vazut ca multa lume l-ar vrea terminat. Revin in curand cu o postare in care voi cere pareri de la voi. M-a lasat inspiratia.

      Ștergere
  2. 2-4-5-3 :D Banuiesc ca pe 1 l-ai terminat?
    Ai tricotat cu Flavia? Cum iese?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu e vorba de 1! :) Iti dau un indiciu, e ceva roz.

      E prima data cand tricotez cu Flavia, am facut dungile rosii de la proiectul nr 3. Am avut ceva emotii cand am aflat ca iese culoarea la spalat, dar am facut o proba sambata trecuta si pot spune ca a fost totul in regula.

      Ștergere
  3. Si eu tot pe 2 as vrea sa-l vad :)) (as vrea sa vad si pe dos cum iese, ca mai nou am descoperit ca nu mai stiu sa tricotez cu mai multe culori :(( )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, Cristina! Am facut poze special pentru tine cu dosul lucrului. Eu cred ca odata ce ai stiut sa lucrezi, o sa-ti reamintesti vazand cum se face.

      Ștergere
  4. Asa nu te plictisesti niciodata....treci usor de la un proiect la altul si nici nu-ti dai seama cand le-ai terminat!
    Eu as dori terminat proiectul necunoscut...rimeaza cu mine!
    5,3,1,2,4 Oricum doar clipa iti va spune ce andrele si fire sa lucrezi! Sanatate si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, chiar nu ma plictisesc deloc! Doar ca imi e greu sa tin minte atatea detalii la fiecare din ele, tinand cont ca imi place sa fac modificari pe parcursul lucrului, deviind de la original.
      Ma bucur sa vad un vot pentru proiectul surpriza. Multumesc pentru urarile de bine!

      Ștergere
  5. 1 bănuiesc ca este gata, apoi 4 pentru culoarea care se potriveste cu primavara, 2 pentru ca de la ușor ne ambiționam și la ceva mai amplu și frumos,3 si apoi 4 pentru vara care vineee:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ai spus, multumesc Andreea Cristina! Dar nu, nu manusile sunt terminate, desi sunt cel mai vechi proiect inceput. Revin in curand cu o postare care sa lamureasca situatia.

      Ștergere
  6. Eu pe 2 as vrea sa-l vad terminat, dar imi incita curiozitatea si 3 datorita culorilor marine.Celelalte doua sau trei in ordinea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numarul 2 va avea prioritate, tinand cont ca multa lume l-a pus printre primele locuri. :) Vestea buna e ca nr 3 e aproape gata.

      Ștergere
  7. Toate sunt superbe, dar ca si Dana, tot pe 2 as vrea sa-l vad...arata super ce se vede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e cu poiectele care se nasc in capul meu, uneori raman pe pauza pana vine ideea salvatoare. Multumesc Ramona, voi tine cont de preferinta ta.

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. 4 e gata deja! Mai vreau sa-i fac o poza frumoasa imbracat, numai ca imi trebuie ajutor la acest lucru si tocmai acum toti sunt ocupati cu pregatirile pentru Paste.

      Ștergere
  9. Multumesc, Laura! Sper sa arate bine si la finalizare.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...