sâmbătă, mai 21, 2016

Ce inseamna o diferenta de 10 ani de tricotat

Ligia mi-a amintit de acest hanorac. E lucrat cu mai mult de 10 ani in urma si de atunci am mai facut inca doua cu acest model, dar marimi diferite. Diferenta intre primul si ultimul lucrat e destul de mare, cel putin mie asa imi pare: la rascroiala, la gluga, la felul cum arata pe dosul lucrului. Sunt curioasa daca voua va par diferite cele doua hanorace din punct de vedere al lucraturii. 4 comentarii:

 1. Tot ce faci tu tricotat este perfect:). Se vede evolutia:),da, dar nu e vorba doar de ani si experienta ci de talent:). Astet primele tale pattenuri de vanzare, prima carte de tricotat. Prima clienta fidela sunt eu:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt diferente, dar nu neaparat de calitate, ci de model. Am o curiozitate: pe dosul lucrului cum e mai bine sa fie, ca in prima poza ori ca in a doua?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Amandoua metodele sunt bune, depinde cum iti e mai usor de lucrat. In ultima vreme o folosesc mai mult pe cea din prima poza(atunci cand lucrez cu mai mult de 2 culori) si pe cea din a doua poza cand folosesc doar doua culori.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...