vineri, iunie 03, 2016

Case vechi

Azi am avut parte de o intalnire frumoasa cu rudele vechilor proprietari ai casei. Se vede ca le-a fost drag sa stea aici, vin cat de des pot si fac multe fotografii si filmulete pe care le duc celor ramasi acasa (casa lor e acum in strainatate). Am stat la povesti, au fost serviti cu ciresata ( ce le-a mai placut, au primit si pentru acasa!), apoi au vizitat toate colturile casei si imprejurimile si au povestit intamplari legate de ele.


 Cred ca de aceea sunt si eu pasionata de case vechi si le apreciez. In orasul meu sunt mai multe astfel de "vechituri" si chiar iti intorc privirea cand treci pe langa ele. Iata cateva fotografii facute de mine anul acesta.


E drept ca unele arata jalnic. Pentru ca sunt atat de mari, locuiesc mai multe familii in ele si fiecare a refacut cum a putut partea lui sau nici macar atat.
 Altele au fost mult mai norocoase si au primit o fata noua, dar parca nu au stralucirea aceea ce arata anii lor adevarati.


Poate vreti sa mai vedeti si alte asemenea case? Lasati opiniile voastre in comentarii si voi incerca sa va fac un alt tur al caselor vechi din oras. .
Cu drag,
Valentina


5 comentarii:

  1. daaa, eu vreau sa mai vad, sunt asa de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase si este interesant ca fiecare are in spate o istorie.Mi-ar placea si mie sa vad si alte case ,gradini.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am adunat materiale pentru aceasta postare, va veni in curand special pentru voi. Eu locuiesc in Bucovina, intr-un orasel destul de mic. Cred ca fiecare localitate are o parte veche, ce merita pastrata.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...