miercuri, noiembrie 16, 2016

Sosete tricotate din fire vopsite manual

Poate ca asteptati sa vedeti ce a iesit din firele ce le-am vopsit cu ceva timp in urma. Asta e fotografia pe care v-am prezentat-o atunci si va rugasem sa spuneti pe care din fire vreti sa-l vedeti primul lucrat.
         Pana la urma le-am folosit exact in ordinea in care sunt in fotografie (de la stanga la dreapta). Au iesit 3 perechi de sosete, din care una am pastrat pentru mine, iar celelalte perechi au ajuns la doua persoane speciale. Firul verde inchis nu l-am folosit inca pentru ca are doar 50 g. Probabil ca il voi combina cu ceva ca sa pot obtine o pereche de sosete (daca aveti idei de culori de combinat, va rog sa va spuneti parerea intr-un comentariu).
        Nu ma voi lungi mult cu vorbaria, ci voi trece direct la fotografii.  Voi pune cate 2 poze , una cu sosetele in lucru, cealalta cu ele terminate. E foarte greu de redat nuanta reala a firului, e ceva intre cele doua, puteti sa va imaginati voi. 







16 comentarii:

  1. Mama mia ce minunatii stii tu sa faci:). Sunt suuuper super super. Verdele inchis merge cu portocaliu:). Bravo Valentina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place ideea ta cu portocaliul, neaparat trebuie sa fac o proba! Multumesc mult, Anca!

      Ștergere
  2. toate sunt superbe!!! cele albastre m-au lasat fara cuvinte, imi place si modelul foarteeeee mult!!!! super!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti spun un secret, eu incerc sa scap de obsesia pentru albastru, dar tot acele sosete mi-au placut cel mai mult. :)

      Ștergere
  3. o adevarata arta! felicitari! ai vre-un tutorial pentri varful la sosete? imi placefoarte mult cum se vede varful! absolut superbe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Viorica! Pentru varful sosetelor poti sa vezi metoda mea in filmuletul ce-l atasez.
      https://www.youtube.com/watch?v=j4bEhqXgOIU

      Ștergere
  4. Cat sunt de grozaveeeee!!! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi par deosebit de vii culorile, nu ma gandeam ca se pot scoate si acasa nunate asa de frumoase. Nu ca as vopsi lana, ca nu m-ai invatat sa si tricotez :) Inca! Dar culorile frumoase si munca omului o admir intotdeauna! Te pup, harnicie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfectiune este cuvantul potrivit pentru ceea ce faci tu,am tot zis ca as vrea sa invat sa fac ciorapi cu ace circulare,sper ca iarna asta sa reusesc .Mai demult tricotam ciorapi cu 5 ace,partile"grele"pentru mine le facea mami:)adica calcaiul si varful:).Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen! Da, stiu, pare greu la inceput cand nu stii la ce sa te astepti, dar daca incerci cu andrelele in mana dupa un filmulet e posibil sa devii dependenta de lucrat sosete. :) Pupici!

      Ștergere
  7. M-am luat cu treaba si comentariul l-am tot amanat.
    Eu sunt fana numarul 1 a sosetelor tricotate caci picioarele imi sunt vesnic reci. Ale tale... sunt opere de arta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Multumes mult Carmen! Si tie la fel, mai ales ca pentru noi abia acum incep!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...