duminică, noiembrie 24, 2013

Raze de lumina

       Cam intunecat a iesit salul meu , asa cu fondul negru, dar noroc cu dungile de la firul in degrade care par niste raze de lumina  in intuneric. 


Salul e asimetric sub forma de triunghi dreptunghic (ma rog, pe aproape).  E usor de lucrat chiar si pentru incepatoare si marimea poate fi usor adaptata in functie de dorinta fiecaruia.


 Eu deja gandesc la alte combinatii de culori, mult mai vesele si potrivite pentru copii. Cu doi ciucurei la capete eu zic ca ar fi piesa de iarna preferata a oricarei fetite.
 
Eu am modificat putin modelul original, in sensul ca modul de incheiere este diferit. Pe latura opusa frunzulitelor lucrate din mers am adaugat inca cateva care ii dau echilibru. Nu mai pare golas. 


 Ca marime nu e foarte mare, atat doar ca sa poata fi infasurat o data in jurul gatului, iar frunzulitele din capat sa se aseze frumos pe langa linia gulerului.
Sa stiti ca nu sunt singura careia ii place salul, motanul meu abia a asteptat sa se aseze pe el imediat ce l-am scos de pe placa de blocat (chiar daca eu nu aprob acest lucru). Dar pentru o poza merge...


Va multumesc pentru timpul petrecut pe blog. O zi frumoasa!
Cu drag,

10 comentarii:

  1. a iesit perfect.
    am pus ochii pe salul asta de multa vreme, dar n-am gasit tipar decat cu bani, asa ca o sa-l mai admir inca mult timp ... la altele.
    ma bucur ca ti l-ai facut. n-am stiut ca ai motan :)) prezinta-ni-l si noua candva.

    RăspundețiȘtergere
  2. A iesit super,mie imi plac mult culorile ti-am mai spus :) poate tu nu prea porti culori inchise si ti se pare intunecat,dar mie imi place muuult !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, ma bucur mult ca va place si voua! O sa-l port iarna asta cu siguranta. Mie mi se pare intunecat doar in poze.

    Cristina, daca iti doresti mult de tot sa-l lucrezi, poti sa te inregistrezi pe http://clubulnostru.forumulmeu.ro/. Acolo se desfasoara diferite provocari care sunt explicate, printre care se afla si acest sal.


    RăspundețiȘtergere
  4. Uite, Valentina, poti sa asortezi si niste manusele la acest sal, in acelasi stil :))
    http://www.liveinternet.ru/users/ltava/post254988246/

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc muuuult, Floralis! Ce frumos s-ar potrivi cu salul meu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi să ştii că admirasem înainte frumosul acesta, dar n-am realizat că face parte din obiectivele anului trecut. Ţi-a ieşit deosebit de frumos, cum ai separat razele din firul acela în degrade. Să-l porţi cu plăcere şi felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei, tu iti aduci bine aminte, nu il aveam pe lista. Dar de vreme ce am facut doar o singura jacheta, m-am gandit ca pe cea de-a doua o pot inlocui cu altceva destinat mie.

    Multumesc draga Mihaela!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...