luni, ianuarie 30, 2023

Sosete tricotate imperfecte

            Nu stiu de ce, dar mie imi aduc aminte de primăvară aceste sosete.  O fi verdele acela crud de vină  sau poate rozul (deși in poze a iesit cam rosu), cert e ca le asociez cu o zi însorită de primăvară. 

          Firul il păstram de mult timp, tocmai din 2013, cand am cumpărat vreo 12 sculuri de fir special de șosete. Trebuie sa caut pe blog, caci le aveam fotografiate împreună (pentru a alege unul din ele si a-l tranforma in sosete si a le da ca dar de blog).

         Uitându-mă acum la ele,  imi dau seama ca le-am folosit  aproape pe toate, cred ca a ramas doar unul nefolosit.  Ar fi interesant sa fac un colaj de poze cu sosetele ce au iesit, așezate măcar aproximativ in aceeasi poziție.  

          Cred ati recunoscut firul in toată grămada aceea, nu? L-am impartit in doua cu gandul de a lucra doua șosete simultan, dar mai ales pentru a iesi identice. La inceput s-au asezat perfect dungile, dar la călcâi, unul din ele si-a schimbat secvența de culoare!

          A trebuit sa rup unul din fire ca sa semene sosetele intre ele. Mi-a părut rau, dar n-am avut ce face. Planuisem sa le dăruiesc cuiva anume si chiar imi doream sa le poarte.

          După încă câteva rânduri lucrate mi s-au rupt andrelele. Asta era deja prea mult...  asa ca le-am pus in așteptare pentru  a reveni la ele  alta data.
 

        Dupa ce au stat cuminti aproape o vara intreaga,   le-am terminat, in sfârșit! Au ramas doua ghemulete mici pe care le voi folosi adăugând câteva  hexagoane saltelutei mele tricotate.  

           Dupa toate aceste peripetii nu mai aveam aceeasi pornire de a le dărui, dar am facut-o totuși dupa ce i-am aratat o poza destinaratei si le-a acceptat. Le-am trimis și ce credeti? Am primit  o grămadă  de poze si multumiri. 
 





         Am primit aprobarea sa vi le arat si voua. Sosetele sunt lucrate dupa modelul ce l-am tradus pentru voi și l-am postat aici pe blog. 
              Va mulțumesc pentru vizită, aveti grija de voi si cei dragi, ne vedem cu bine in urmatoarea postare. 

Cu drag  Valentina 

5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...