duminică, martie 22, 2015

Castigatoarea darului de blog

 Am avut inscrise 13 persoane la darul meu de blog (pe Cristina n-am pus-o la socoteala- a fost dorinta ei). Azi am facut tragerea la sorti si castigatoarea a iesit Irina Anghel! Felicitari, draga mea!
 

Sper sa puteti vedea filmuletul, m-am chinuit cu postarea lui pe youtube, dar nu mi-a reusit. Nu mai tin minte cum am facut anul trecut, a trecut prea mult timp de atunci.:)


Irina astept sa-mi trimiti adresa ta ca sa-ti pun pachetelul la posta saptamana viitoare. Poti sa-mi scrii pe adresa de email povestile.andrelelor@yahoo.com. 

Sa aveti o primavara frumoasa cu multe bucurii si zile senine. Un buchetel cules de mine special pentru voi!

Cu drag,

7 comentarii:

  1. bravo, bravo, felicitari castigatoarei!
    eu sa stii ca de cand am primit sosetele de la tine, nu m-am mai despartit de ele. e adevarat ca le port numai prin casa, dar le port zi de zi. le spal seara si pana dimineata se usuca si cand vin de la serviciu mi le pun in picioare. fara sosete nu pot sta, am picioarele reci mereu. cele de la tine incalzesc optim, nici prea tare, nici prea putin. nu s-au labartat, nu s-au tocit, deci castigatoarea o sa fie foarte incantata de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Sosetele sunt minunate!, cele mai faine pe care le-am vazut/purtat. Sigur se va bucura si le va purta cu mare drag. Si noi le purtam zilnic:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari castigatoarei! Sa le poarte cu placere, dupa cum vedem aici, sigur va fi incantata de ele!
    O saptamana frumoasa, Valentina si toate fetele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitaaaari! Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o surpriză nemaipomenită să câștig acest dar de blog!!!
    Mulțumesc mult Valentinei și mă bucur nespus să fiu printre cele care se pot lăuda cu astfel de șosete.
    Cu drag, Irina Anghel

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragă Valentina,
    Astăzi am ridicat coletul de la poștă și plină de nerăbdare l-am deschis. Am fost plăcut impresionată să văd că șosetele sunt mult mai reușite în realitate decât mi-am închipuit după fotografii. În plus, erau și puțin parfumate pentru că au stat aproape de săpunul cu miros de portocală. Ciocolata va fi cu siguranță pe placul copiilor mei pentru că eu fac o pauză de la dulciuri.
    Mi-ai înseninat ziua asta de primăvară care întârzie să apară!
    Mulțumesc frumos pentru dar! Ești binecuvântată cu mare talent !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur sa aud ca va plac sosetele ce vi le-am daruit, dragele mele! Sa le purtati mult timp si sa va incalzeasca picioarele. Cu mare drag am lucrat pentru fiecare din voi.

    Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase. O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...