marți, ianuarie 26, 2016

Dantelă si trandafiri

           Imi doream de o vesnicie sa lucrez o hainuta de fetite cu trandafiri si dantela. Iata ca a venit si momentul potrivit, in familia mea s-au nascut doi copilasi, un baietel si o fetita.  Acesta e intotdeauna un motiv de bucurie, iar pentru mine un prilej special de a darui celui mic ceva lucrat de mine.


           Pentru fetita am inceput o rochita-tunica, cu danteluta la poale si cativa trandafiri rasfirati. Cam aici am ajuns cu lucrul, inca nu am o idee clara cum va arata la final, caci in capul meu navalesc noi si noi metode de a continua.
Trandafirii imi amintesc de cei vazuti intr-un loc de poveste vizitat in vara anului trecut. Era dimineata tare, 6 jumate sau 7 si aveau inca roua pe ei. Imi amintesc aerul tare de munte si racorea diminetii, desi era in plina vara.
Cu drag,
Azi e miercuri, va invit la Yarn Along pe blogul lui Ginny.

6 comentarii:

  1. Rochita e deja superba, abia astept sa vad cum o vei finaliza.

    RăspundețiȘtergere
  2. minunată idee pentru rochiţă - atât cât ai realizat până acum! va veni încet inspiraţia pentru a realiza o rochiţă superbă-aşa cum este şi micuţa bebeluşă!
    spor la lucru ! minunaţi trandafiri !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru cuvintele frumoase si urarile de spor draga Prietena japoneza! Da, trandafirii sunt cei mai frumosi din cei fotografiati de mine pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasă e rochița! Abia aștept să o văd în întregime!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simona! Si eu abia astept! In ciuda nerabdarii mele inaintez destul de greu cu lucrul.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...