sâmbătă, ianuarie 19, 2013

Dor de primavara

               Bine v-am gasit in noul noul an! Imi doresc si va doresc ca acest an sa fie cu mult mai bun decat cel care a trecut, iar ceea ce va propuneti sa duceti la bun sfarsit. Si sanatate multa, multa pentru voi si pentru cei dragi voua.

               Stiu ca e iarna acum (cel putin la mine se simte din plin), dar gandul meu e mai mereu la primavara, la flori, fluturi, culori vesele, haine subtiri. Pornind de la aceste lucruri am creat o hainuta pe care am numit-o "Dor de primavara". 


Am inceput-o demult, in primavara anului trecut. Pe parcurs lucrului, am tot modificat varianta initiala, doar fluturii au ramas aceeasi. Am reusit sa fac o marginuta cu croseta, la fel si florile (pentru prima data), lucru care m-a ambitionat sa vreau sa mai incerc si alte lucruri mai complicate. 

Firul folosit e bumbac mercerizat, putin lucios si subtire, foarte placut la lucrat. E comandat on-line de pe breslo, dava vi-l doriti, puteti sa-l cumparati de aici.



Pentru ca iar am facut o groaza de fotografii, e necesar sa atasez mai multe.

Dupa cum observati inca nu m-am hotarat ce nasturei sa aleg, asa ca o parere a voastra ar fi binevenita. Oare care din cele 3 tipuri s-ar potrivi mai bine?
Spatele l-am facut simplu, alb, cu cateva dungulite colorate, m-am cam plictisit tricotand la el, mai ales cam am folosit andrele de 2 mm. :)

Maneca e putin evazata, exact cum ii sta bine unei domnisoare cochete.
In concluzie, cand mi-e dor de primavara, ma uit la jachetica impletita de mine si-mi trece nitel.



4 comentarii:

  1. iar ai facut ceva ireprosabil! felicitari. presupun ca lucrezi pentru cineva anume, ca ar fi pacat sa le faci doar asa, fara un destinatar precis. e prea multa dragoste si frumusete in lucrusoarele astea si merita purtate de cineva special.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, Cristina, pentru cuvintele frumoase! Mi-ai facut ziua mai buna.

    Te pup, abia astept sa vad ce mai lucrezi si tu

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări Valentina! Este deosebit de frumoasă. Chiar îţi aduce primăvara în suflet.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...