miercuri, aprilie 01, 2015

Yarn Along (sau ce lucrez acum)

Desi in luna martie a fost cand iarna, cand primavara, eu m-am apucat de lucrat ceva dantelat pentru vara. Cand am inceput, aveam idee destul de clara a ceea ce vroiam sa rezulte, dar pe parcurs am facut si desfacut de cel putin 10 ori.

 Singurele lucruri ce au ramas stabile sunt firul (bumbac) , andrelele de 2 mm si culorile (alb si mov).


Mai vreau sa adaug si margelute la aceasta hainuta, dar voi vedea pe parcurs daca nu cumva va fi prea incarcat modelul ales de mine pentru acestea. Iata un mic detaliu din lucru, restul vi-l puteti imagina voi in functie de preferinte. :)

 Daca v-ar placea sa lucrati si voi asa ceva, va anunt ca acesta va fi primul meu lucru tricotat pentru care voi publica explicatii detaliate de la un capat la altul. Pana atunci va las in compania branduselor de la sfarsit de martie.

Postarea mea particita la Yarn Along organizat de Ginny.

10 comentarii:

  1. De abia astept explicatiile si sa vad ce va fi. Stiu cu siguranta ca va fi perfect.
    Am facut comanda de andrele si sunt extrem de nerabdatoare. Vreau atatea sa fac! :) Am luat de 2.25 si de 3.00. Sper sa fie potrivite pentru mine.
    Spor la tricotat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Catrinel! Eu cred ca vor deveni andrelele tale preferate. Abia astept sa vad ce lucrezi cu ele, sa le folosesti cu spor.

      Ștergere
  2. foarte frumos!
    îţi doresc multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  3. lucrezi foarte frumos, te urmaresc de ceva vreme... chiar vroiam sa te intreb de unde ti-a venit ideea de a lua ochiurile rasucite pe andrea... ii da un farmec aparte lucrului lucrat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca iti place ce lucrez. Ochiurile rasucite le-am lucrat de la inceput, asa am invatat si de atunci nu am mai schimbat metoda.

      Ștergere
  4. Veselie,culoare,bun gust si perfectiune...asta imi transmit mie lucrusoarele tale.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...