sâmbătă, ianuarie 14, 2017

Jurnal de ianuarie


Pentru astazi (data/ora)... 14 ianuarie, ora 21
Afara ... e caldut, adica cald fata de cum a fost zilele trecute cand a fost ger si viscol. Termometrul arata acum -1 grad Celcius. Zilele trecute arata -15 de cate ori ma uitam la el. La un moment dat am crezut ca s-a blocat termometrul. 

Mă gândesc... sa ma apuc de provocarea lansata de Carmen si de Irina. Le voi  cumula si voi raporta rezultatul obtinut dupa ce trec cele 30 zile. 

  Am invatat ... ca o plimbare de cateva minute prin aerul rece face sa treaca durerea de cap. Plus ca se pot face cateva poze frumoase cu zapada pufoasa. 


Sunt recunoscătoare pentru ... zilele libere in care se strecoara oameni dragi si activitati neplanificate.

Din bucătărie ... am facut friptura dupa reteta invatata de la mama si un tort pe care l-am ornat cu totul altfel decat o faceam pana acum. Rezultatul a fost apreciat. 

Cu ce sunt imbracata ... azi port sosetele mele roz. Sunt lucrate cu firul pus in doua, deci mai groase decat cele ce le lucrez de obicei. Este modelul ce mi l-a oferit designerul Heidi Nick cand am participat la o provocare pe grupul ei. Tot ea a creat si modelul de la proiectul misterios ce vi l-am prezentat in postarea anterioara.
 
Citesc ... Dune de Frank Herbert. De fapt, abia am citit cateva pagini. Am terminat, in schimb, cartea primita in dar de ziua mea, Suflete pereche de Cecelia Ahern.


Ceea ce astept (sper) ... sa jung la sanius iarna asta. In prima zi a anului nou am fost pe la derdelus, dar doar pentru poze. Aproape se insera, iar eu eram echipata ca pentru servici, nici o sansa de dat cu sania.


 
Ce mai mesteresc ... 
o rochita dupa modelul Nataliei Pelykh. 
Si am inceput o caciula din firul cumparat in vacanta de anul trecut. Am reusit sa-l transform din sculuri in gheme. Am cautat mult un model care sa se potriveasca acestui fir si dupa cum observ cred ca imi va ajunge si de o pereche de manusi.


Ascult ... Alexander Rybak - In to a Fantasy
În casa ... e caldut si bine. 

Unul dintre lucrurile mele preferate ... plimbarea prin zapada. Nu conteaza cat de frig e, daca sunt echipata bine nici macar nu simt frigul. Plimbarea recenta a fost facuta la -14 grade.


Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... .sa ajung la bunici. 

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:  de fapt azi e un filmulet si nu o imagine. E tentativa mea de a scutura stratul de glazura alba de pe brad. Poate va era dor de zapada...

 

14 comentarii:

  1. Si mie imi place Alexander! Frumoase imagini!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare-se ca locuiesti intr-o zona de vis... :) Asa cum unii ma invidieaza pe mine ca locuiesc la mare, eu ii invidiez pe cei care locuiesc la munte :P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Mi-e dor de mare, de marea noastra. N-am mai vazut-o de foarte multi ani.

      Ștergere
  3. Rochita este minunata! La fel sunt si sosetele. spor la treaba iti doresc. Timpul acesta e numai bun pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. plăcut şi reconfortant ''jurnal'' - pentru mine !
    îţi doresc să-ţi îndeplineşti, în acest an, toate cele dorite !
    fugi la săniuş - mâine, poimâine se va termina zăpada !
    frumoase gheme ! minunate şosete !
    cu drag, îţi doresc sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador sosetele, sunt minunate...Partie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fotografii minunate!Mainile tale sunt de aur draga mea,cred ca in veci n-as putea face asa ceva.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen! Fac aproape in fiecare zi fotografii si ar fi pacat sa nu le impartasesc cu voi.

      Tu lucrezi frumos cu croseta, cred cas iti e mai draga.

      Ștergere
  7. Mie mi-e dor!!!! Iar pozele sunt tare reusite!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...