joi, ianuarie 11, 2018

Prima postare din 2018

          Habar n-am despre ce sa scriu in prima postare din 2018, nu ca n-as avea idei, ci nimic din ce am in cap nu se potriveste cu perioada asta. Nimic special vreau sa spun. De fapt eu nu stiu daca voi, cei care ma cititi, veniti aici numai pentru lucrurile mele tricotate sau va place sa vedeti din cand in cand si cate o poaza de prin locurile in care traiesc.
           M-am gandit sa va arat ultima poza din 2007 pentru ca atunci, pe 31 decembrie, am facut o plimbare pe jos de vreo 6-7 km si am facut doar o singura poza toata ziua.

       
           Am inceput anul nou cu o surpriza ce o lucrez pentru voi, deci va asteapta in curand un dar de blog. Nu vreau sa va spun mai multe acum, ci o sa descoperiti la vremea potrivita, sunt pe terminate cu lucrul.
           Astept sa vina iarna adevarata, parca mi-e dor de zapada. Azi dimineata am mers pe jos o bucata de drum si m-am oprit sa fac o poza maceselor inghetate, o pata de culoare in aceasta perioada.


          Luna aceasta am inceput o paturica din hexagoane pufoase, modelul e cel ce vi l-am aratat acum 2 postari. Am adunat toate ghemultele ce mi-au ramas dupa sosete intr-o cutie transparenta si mi-am propus ca in fiecare zi sa fac un hexagon.



          Pana acum am reusit sa ma tin de ele, iata rezultatul din prima saptamana. Imi place sa lucrez din fire colorate, incerc tot alte combinatii de fiecare data, sunt mici, usor de lucrat, nu te plictisesti deloc si in plus ai un sentiment placut cand vezi ca ai terminat relativ repede. Voi cantari sa va spun cate grame are unul si cat timp imi ia exact sa le fac. Probabil ca la final imi va fi greu sa le cos. Pana atunci le combin in fel si chip. 

       
          Am primit poze cu o hainuta lucrata de mine ce am dat-o cadou (asa ma bucur cand se intampla asta!) si am primit aprobarea sa v-o arat si voua. Voi pregati o postare speciala. 

         In rest sunt ocupata cu musafiri, retete noi de incercat, intalniri cu prieteni, invatat , o perioada plina , dar e placut. Anul acesta imi doresc sa ma apuc serios de o alimentatie sanatoasa si miscare, imi doresc din suflet sa pot declara la sfarsitul anului ca  am reusit.

         Va doresc un an  bun, cu sanatate, dorinte si planuri indeplinite, bucurii si cu persoane dragi alaturi.


Cu drag,

16 comentarii:

  1. mulţumesc frumos pentru urări !
    îţi vizitez, cu drag, blogul - mai citesc câte ceva, mai admir câte un lucru aşa de frumos lucrat, mai admir câte o fotografie ! este frumos tot ce postezi ! felicitări !
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Prietena japoneza! Pupici si de la mine.

      Ștergere
  2. Hexagonul din dreapta jos e din lana de la sosetele mele. Ti-am mai spus ca le port in fiecare zi? Bine, mai putin cand sunt puse la uscat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Cristina ai recunoscut bine firul. Am vazut ca la genul asta de paturica i se mai spune si paturica amintirilor pentru ca lucrand cu resturi iti amintesti ce si pentru cine ai lucrat. Pupici!

      Ștergere
  3. Harnicuta noastra!sa ne spui si noua ce retete ai experimentat,sa incercam si noi.Daca iti doresti cu adevarat sa mananci sanatos,o sa reusesti.Iti poti alege o zi pe saptamana in care sa mananci ce doresti, orice "prostioare",dar in restul zilelor sa mananci asa cum trebuie, o sa -ti fie mai usor.Spor la paturica,sunt curioasa cum o sa prinzi hexagoanele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, acum am incercat o terina de branza cu struguri si a avut succes la musafiri. Sa vad daca o prind in poze.
      Am citit despre succesele tale cu dieta si sa stii ca o sa aplic o parte din sfaturi.
      Hexagoanele trebuie cusute unele de altele, vor arata ca fagurii de miere. Problema e ca nu prea ma dau in vant dupa cusut.

      Ștergere
  4. Daaaa.Ne place sa citim si sa vedem si loul in care traiesti,asa cum ne place s avedem cum ti ghemuletele,ce lucrezi..tooot
    Ador hexagoanele tale..Absolut superbe.Cred ca o sa iasa ceva de vis.ABia astept sa vad cum adaugi treptat..pana paturica prinde contur.
    Un an binecuvantat sa ai draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga Ghemulet! Sa stii ca de tine m-am molipsit cu paturicile, tie iti ies tare frumoase. Macar una sa fac si eu.

      Ștergere
  5. La multi ani, Valentina! An nou plin de bucurie!
    Chiar mi-ar plăcea să pui mai multe poze cu locul în care trăiești, pentru că pare tare frumos. Cerul arată minunat în poza aia!
    Cu mâncarea treacă-meargă, dar tare mult mi-aș dori să fac și eu mai multă mișcare, pentru că la capitolul ăsta stau prost de tot!
    Cu ce ai umplut hexagoanele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga Ella! Heagoanele sunt umplute cu vatelina, e cumparata demult inca de cand am lucrat prima jucarie. Acum cu paturica sper sa o folosesc pe toata sa nu ocupe loc degeaba in dulap.

      Ștergere
  6. Eu ma mir cum se poate tricota asa minunatii!
    Cum faci hexagoanele? Pe cate ochiuri si cum de iese marginea asa faina? Am si eu o multime de resturi si ma gandesc cum e sa stai la fereastra pe o asa patura si sa lenevesti (meditezi!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dai o cautare pe youtube dupa hexipuff vei gasi o multime de filmulete in care poti sa vezi cum se lucreaza. Ale mele sunt incepute de 15 ochiuri, crescut pana la 33, apoi scazut iar pana la 15. E foarte important ca toate cele 6 margini sa fie egale ca sa se poriveasca perfect cand se vor imbina pentru cusut.

      Ștergere
  7. Frumos totul...cerul este minunat, iar pe momment cred ca ai avut rasuflarea taiata, sa zic asa. Cu alimentatia ma lupt si eu...dar cu miscarea mai greu...nu imi place. Ce paturica faina o sa iasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e, pe moment am avut rasuflarea taiata. Apoi am scos repede aparatul sa fac poza, dupa vreo 20 minute norii s-au risipit.

      Paturica va fi foarte colorata si foarte folositoare. Acum lucrez mai mult la ea.

      Ștergere
  8. Imi place foarte mult ce lucrezi, pentru mine e ca si cum m as uita la o vitrina cu lucruri minunate si mi plac muly si pozele tale. Dar eu vin pentru tine:), cea pe care o intrezaresc printre randuri(cele scrise ai cele tricotate)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine? Multumesc, nu m-am asteptat la asa un raspuns.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...