vineri, ianuarie 31, 2014

Copie si original




A venit timpul si pentru ultima postare, a patra din aceasta luna. M-am gandit sa organizez cumva ce scriu, adica sa prezint in cadrul unei luni 4 teme: o creatie noua, una veche, una in lucru, plus ceva diferit. Nu promit ca voi reusi sa fac asta chiar in fiecare luna, dar ma voi stradui.

Azi va fi ceva vechi, lucrat acum 6-7 ani in urma pentru nepotelul meu. E vorba de un puloveras, model gasit in revista Phildar. Eu doar m-am inspirat din fotografie, mie mi-a iesit cu totul alt model, doar ursuletul seamana.
Ei l-au facut raglan, eu am mers pe croiala clasica, al lor se inchide cu nasturei pe o parte, al meu cu capse pe umeri, dar daca te uiti din avion aduce unul cu celalalt. :)

Aveam pe undeva si o poza cu nepotelul meu purtand creatia mea, dar n-o mai gasesc acum. Trebuie sa fie pe un stick, sunt sigura de asta, iar daca o voi gasi, sigur o voi afisa aici.
La un moment dat  mi- s-a parut ca ar fi necesara delimitarea paturiciii care il acopera pe ursulet, dar cerand parerea fetelor de pe forumul  Lucru de mana, s-a decis ca nu e cazul.

Atat de mult mi-a placut sa lucrez acest ursulet, incat la scurt timp am mai facut si o vestuta asemanatoare. E din fir de catifea gros si s-a potrivit unui baietel de 6 luni.












Aceasta postare m-a facut sa-mi amintesc de acele clipe frumoase petrecute cu nepotelul meu si familia lui. A fost pentru prima data cand l-am vazut si m-am bucurat de clipe de neuitat. Pentru acest lucru, voi incerca ca in acest an sa postez in fiecare luna ceva care sa-mi aminteasca de vremurile trecute.


Va multumesc pentru vizita.

Cu drag,

5 comentarii:

  1. Sunt foarte, foarte frumoase amândouă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrarile tale par desprinde din reviste.Sunt haioase,frumoase,impecabil lucrate si extrem d eatragatoare.Esti foarte talentata la asta.Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, Ella! Ce ma bucur sa te vad pe aici!

    Ghemulet, iti dai seama ca mi-ai facut ziua mai frumoasa? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Valentina, nepotel de care?
    Am vazut ca ai lucrat cu fir de catifea. Tie nu ti se ... inclina intr-o parte lucrul, de la faptul ca e prea rasucit firul? Eu daca lucrez firul de catifea ciorapeste, lucrul se inclina intr-o parte. Trebuie sa-l lucrez in punct lenes.
    Sunt foarte frumoase hainutele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina,multumes! Nepotelul e copilul verisoarei mele, eu mai am foarte mult de asteptat pana sa ii am pe ai mei, de vreme ce nici copii nu am inca.

    Cu fir de catifea am lucrat doar o singura data si nu am intampinat problema de care spui tu. Asta tine foarte mult de fir, de felul in care e el rasucit. Bine macar ca lucrat in punct lenes arata bine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...