marți, aprilie 15, 2014

Tiny tennis shoes

Cat de rapid poti lucra o pereche de botosei? Din aceia micuti, numai buni pentru varsta de 0-3 luni...

Eu am stabilit deja un record, am reusit sa ii fac intr-o singura zi. Pana acum tot auzeam la altii ca lucreaza o caciulita intr-o ora, un pulover intr-o sptamana... pentru mine era pura fictiune!  Nu ca nu i-as fi crezut, dar eu niciodata pana acum n-am facut ceva cat de mic doar intr-o singura zi.
 Pentru combinatia de culori m-am inspirat de la firul cu care am lucrat sosetele mamei, doar ca eu am ales doar mov si gri. N-am reusit sa surprind chiar nuanta reala, dar tocmai de aceea i-am pozat langa toporasi. 

Modelul l-am luat de pe ravelry. Atunci cand l-am gasit eu era gratis, dar acum i-au pus pret de vanzare. Probabil ca nu se gandeau ca vor avea atatia doritori de a-i lucra.
http://www.ravelry.com/patterns/library/tiny-tennis-shoes


Firul ce l-am folosit e moale si pufos, l-am identificat ca fiind pilou de la phildar. Culorile folosite sunt Lilas si Galet. Eu insa l-am procurat de la magazinul Dianei, e furnizorul meu de fire frumoase de foarte mult timp.


Stiu ca lumea e prinsa cu treburi in aceasta saptamana, dar eu sunt atat de incantata de acest model si de faptul ca s-a lucrat atat de repede, inacat am fost prea entuziasmata ca sa nu impartasesc cu voi.

Cu drag, Valentina

5 comentarii:

  1. Gingasi si delicati ca toporasii! Am treaba multa de facut, dar aici imi desfat ochii cu asa minunatie de botosei de tenis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paste cu bucurie! Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumusete de botosei ! sa-si tot incaltze mamele pruncul cu ei ;) In talpa e o cusatura de imbinare pe lungime, asa-i ? cred ca stiu modelul...
    Felicitari pentru rapiditate ! De-acum sa te tot tii la "piese de o zi" ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc frumos tuturor pentru comentarii si pentru urari! Abia azi le-am citit, dar m-au bucurat.

    Tiktakro, ai dreptate, au cusatura pe lungimea talpitei pana sus. Sunt lucrati cu cateva randuri scurte, dar in rest seamana foarte bine cu un model ce-l lucram si eu demult, invatat de la o colega de liceu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...