duminică, octombrie 12, 2014

Ce se poate face din fir bucle?

                Aceasta postare vine ca raspuns la provocarea Mihaelei despre produsele Made in Romania. Eu voi adapta  articolul meu la profilul blogului, in concluzie voi scrie despre fire pentru tricotat.

 Imi amintesc cu drag de perioada cand am descoperit forumul meu de suflet  (cu specific lucru de mana), unde am intalnit atatea fete dragi si unde am invatat multe lucruri noi despre tricotat. De asemenea, mi-e dor de perioada in care aveam timp sa stam la povesti sau sa ne facem cate o mica surpriza una alteia.

Una din astfel de surprize a fost lucrata din fir bucle Garofita. L-am pus in 3 si iesit un hanorac moale ca un prosop plusat.
 Darul meu a fost primit cu bucurie si chiar purtat.
Apoi a urmat al doilea hanorac, la fel de moale, dar de data asta in culori de fetita.
 

 Desi au trecut multi ani de atunci si gusturile mele in materie de fire s-au schimbat, pot spune ca as mai incerca oricand sa lucrez cu el. Firul e produs de Canguro Wool SA si contine 75 % acril, 25 % poliacril.
  Al treilea hanorac a fost facut cadou unei fetite dragi ppentru a putea fi purtat la gradinita.

 Sunt curioasa ce parere aveti voi de acest fir, daca l-ati cumparat / primit, daca a mers mai usor la andrele sau la croseta, cum s-a comportat la spalat si purtat.

Va doresc o zi minunata!
Cu drag,





5 comentarii:

  1. eu lucram cu garofita inainte de revolutie si imi amintesc o bluzita de vara facuta cu gaurele pe care am purtat-o ani de zile. garofita de atunci cred ca era preponderent din bbc. acum n-am mai cumparat, n-am mai lucrat. ies frumos tricotajele din acest fir, dar parca-s mai potrivite pt copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, de ieri am văzut titlul şi eram curioasă să văd ce se mai face din fir bucle, dar nu m-am gândit că ai scris despre provocare. Mulţumesc că ai răspuns. Eu nu am tricotat, ştii, dar îmi amintesc de mătuşa mea, ce făcea multe bluziţe din garofiţă. Şi erau tare frumoase, la fel ca aceste frumoase bluziţe făcute de tine. Foarte mult îmi plac culorile şi modul în care le-ai combinat. Îmbrăţişări, Valentina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, cu siguranta Garofita de acum se potriveste mai mult hainutelor pentru copii. M-ai facut curioasa sa vad cum arata firul candva. Nu mai ai bluzita ta sa-i faci o poza?

    Mihaela, raspund intotdeauna cu drag la provocarile lansate de tine, doar ca uneori imi ia cam mult timp pana sa raspund. Iti multumesc pentru aprecieri si te imbratisez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. aaa, valentina, n-o mai am, vorbim de o bluza facuta acum aproape 30 de ani :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...