duminică, ianuarie 25, 2015

Idei de lucru

Nici n-am ajuns inca la sfarsitul lui ianuarie si stocul meu de fire s-a marit. N-am putut rezista tentatiei cand le-am vazut in vitrina virtuala a unui magazin.

Unul din firele cumparate are matase, lana si poliacril in compozitie. E ceva de vis, atat de moale si putin lucios, subtirel, e perfect pentru cum imi place mie sa lucrez. Daca sunteti curioase cum arata il puteti vedea accesand link-ul.

Nuanta lui m-a dus cu gandul la un costumas ce vroiam sa-l lucrez de foarte mult timp, dar din lipsa unui fir potrivit , am tot amanat proiectul. 

 Poate ca in acest an voi reusi sa-l lucrez, mai ales ca exista cineva mic-mic care se va naste pe la mijlocul anului si caruia i s-ar potrivi aceste hainute. De fapt inca nu stiu daca e baietel sau fetita, dar am un plan de rezerva cu ceva roz.
Voi cand cumparati fire aveti un model in minte sau primeaza doar dorinta momentului respectiv?




7 comentarii:

  1. Uneori cumpar fire cu un model in cap, de cele mai multe ori insa fara - evident ca descopar ulterior ca am nevoie de o cantitate mai mare pentru vreun proiect. Mi-am facut un obicei din a cumpara cel putin cantitatea necesara unui pulover pt mine, la rochii cumpar firele pe proiect specific, altfel gresesc cantitatea.

    Foarte dragute cele doua modele, personal imi place primul mai mult, cred ca ar arata bine si pe roz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de bine te inteleg! Cunosc foarte bine problema cu neajunsul cantitatii de fir. Acum recurg si eu la aceeasi tactica ca si tine. Apropo, in ce stadiu esti cu rochita?

      In privinta modelului primul e si preferatul meu si chiar mi-ai dat o idee grozava de a-l face roz in caz de nevoie.

      Ștergere
  2. Cand vad un fir care-mi place la nebunie , adio ratiune , calcule si planuri la ce model l-oi folosi ...sunt precum un catel care vede un os si si-l doreste chiar daca are burta plina :).
    Ce am observat in ultimul timp e faptul ca m-am mai ''inteleptit'' atunci cand e vorba de ales fire -prefer sa aleg un fir de calitate chiar daca e mai scump , am facut o pasiune pentru cele tip bumbac sau amestec bumbac si vascoza . Lucrurile tricotate sau crosetate din aceste fire sunt foarte placute la purtat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, imi esti la fel de draga, tu si replicile tale! :) Iti dau dreptate cu firele de calitate. Desi eu mai am in stoc si fire cumparate demult care scartaie, totusi nu ma indur sa ma despart de ele.

      Ștergere
    2. si eu tot asa, daca imi place un fir il cumpar si ma gandesc dupa aia :)).Dar la fel, incerc sa cumpar de calitate, chiar daca pretul e mai mare. La inceput cumparam orice.

      Ștergere
  3. Vai cat de mult imi pac modelele astea de hainute pentru bebelusi. Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt tare frumusele, nu-i asa Loredana? Anul acesta e musai sa lucrez un set.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...