luni, aprilie 13, 2015

Mozaicul lunii martie 2015




Luna martie a fost foarte bogata in poze si e greu sa aleg doar cateva reprezentative. In prima parte a lunii am avut parte de "babe" cu zapada multa si un fenomen ciudat: ningea cu soare. Stratul depus a fost semnificativ si a tinut vreo doua saptamani.
Am participat total intamplator la o filmare pentru Sarbatorile Pascale si a fost atat de interesant de urmarit ce si cum trebuie facut pentru a tine telespectatorii in fata televizorului.
Au inflorit ghioceii si brandusele (au iesit cu zecile ), dar nu ne-am putut bucura prea mult de ele ca mai venea un strat proaspat de zapada ce le acoperea pentru inca vreo cateva zile.
Tot in martie este perioada broscutelor si a intoarcerii berzelor din tarile calde. Chiar de Buna Vestire am vazut 10 adunate la un loc pe un camp, un fel de reuniune a berzelor. Am avut spor la tricotat: 2 perechi de sosete (una terminata, una doar inceputa) si un tricouas dantelat care inca e in lucru.
Am ajuns iar in acel loc frumos cu mobila alba pentru a sarbatori o alta prietena.
 Mozaicul e organizat de Irina de la Dulce Casa. Nu pot pune link-uri, nu reusesc sa intru pe blogul ei, dar sper sa se remedieze situatia.

O primavara frumoasa!
Cu drag,




8 comentarii:

  1. Valentina, ma gasesti aici : http://eutricotez.blogspot.ro/
    N-am facut mozaicul lunii martie, o sa-l fac si eu azi.
    Ai avut o luna foarte plina!ce schit e acela din prima poza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, ce bine ca nu te-am pierdut!

      Aceea e bisericuta privata ce ai vazut-o cand ai fost pe la mine. Poza e facuta de la departare si pare diferita de ce stiai tu. Acum ceva timp (de cand a murit proprietarul) au inceput sa faca si slujbe in ea.

      Ștergere
  2. Un peisaj de vis, iar floricele sunt minunat surprinse! foarte frumos! Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ioana! Am descoperit azi un blog minunat, cel al tau!

      Ștergere
  3. Un martie interesant si frumos!
    Ai vazut interviul ? Ti-au placut pozele alese? Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Catrinel!
      Ar trebui sa adaug si interviul printre lucrurile facute in luna martie. Stii, chiar eram curioasa cum vei alege pozele mele si ce in ce ordine le vei aseza. Am rramas putin surprinsa, dar sa stii ca ai facut treaba buna!

      Ștergere
    2. De ce surprinsa? Daca ar fi fost dupa mine le puneam pe absolut toate. Am incercat sa aiba legatura cu intrebarea. :)

      Ștergere
    3. Surprinsa in sensul bun, adica ai pus o groaza de fotografii! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...