luni, mai 18, 2015

O caciulita de printesa

Eram convinsa ca pe ravelry se va discuta despre caciulita tricotata cu care a aparut in primele sale poze oficiale cea mai noua membra a familiei regale din Marea Britanie, printesa Charlotte Elizabeth Diana. 
Nu ma asteptam insa ca doar la 2 zile dupa nasterea micutei cuiva sa-i vina ideea sa faca si un pattern pe care sa-l publice si sa-l ofere gratuit.
Binenteles ca deja se discuta si despre paturica, dar explicatii inca ioc.:)
Daca v-a placut caciulita si vreti sa o lucrati, va las chiar 2 link-uri de unde puteti descarca gratuit modelul. Dupa cate am observat fiecare caciulita se lucreaza diferit, dar rezultatul final seamana perfect cu originalul.

Primul model aparut il puteti gasi aici, iar al doilea aici.

4 comentarii:

  1. Paturica mi se pare de o finete extraordinara! Multumim pentru linkuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, am gasit si schema si pentru paturica deja! Cu toate acestea nu m-as baga sa o lucrez caci e prea finuta, cred ca ar merge bine la masina de tricotat.

      Ștergere
  2. Ce frumusete de bebelus! Nu stiam ca si caciulita a generat discutii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bebelusul e taaare dulce. Eu stiam ca se va discuta despre caciulita pentru ca tot acolo am citit si despre puloverul printului George. Si ca sa spun tot, mai e implicata in aceste discutii si vestuta cu soldatei. Ce mai, sunt la curent cu toata garderoba regala! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...