marți, august 15, 2017

O bufnita, doua bufnite, trei bufnite... handmade

Am devenit o iubitoare de bufnite si pe unde merg, tot le fotografiez. Nu, nu e vorba de una reala, aceea doar se aude noaptea din parcul din apropiere, insa n-am vazut-o niciodata. Azi e vorba doar de bufnitele handmade.
Prima cu care am dat ochii e sculptata in lemn si pazeste o gradina cu flori E chiar reusita zic eu. Langa ea mi-am pozat sosetele acum un an.
A doua e simpatica tare si tine loc de cutie postala. In poza asta e cam decolorata, in vremurile ei bune arata chiar mai bine. La un moment dat imi venise ideea de a incerca sa fac o copie a ei.
 A treia e a mea, una mica, alba si foarte prietenoasa. A vrut sa se aseze tocmai pe rochita pe care am lucrat-o pentru a o oferi cadou. Mamica fetitei indrageste si ea aceste vietati.

A fost atat de placut sa lucrez la rochita! Am inceput cu dantela care a tinut vreo treizeci si ceva de randuri, adica destul cat sa-mi treaca interesul pentru a trece la modelul jerse. Apoi am inceput  bufnita si astfel nu m-am plictisit deloc.
                                                       dosul lucrului

La spate am optat pentru nasturei si am facut o deschidere mai mare pentru a putea fi imbracata usor.
Ultimii nasturei mov din colectia mea au fost cusuti aici.

Am combinat doua metode de lucru, cea veche cu ochiuri rasucite la dantela si cea noua cu ochiuri normale de tricotat.
Acum astept cu nerabdare sa vad daca se va potrivi fetitei. Daca voi primi poze cu ea imbracata si aprobarea de a le posta pe blog, le veti putea vedea si voi.

Detalii:
- fir: Drops baby merino
- greutate: 198 g
- andrele: 2,5 mm
- timp de lucru aproximativ o luna si jumatate

Va multumesc pentru vizita si gandurile bune!

                                                          Cu drag,

11 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...