miercuri, mai 06, 2015

Casute cu iz de poveste

In mozaicul pentru luna aprilie va povesteam despre casutele ce mi-au atras atentia in timpul plimbarilor mele prin oras. Am ramas placut surprinsa sa vad ca inca mai exista tipul acela vechi de casute foarte asemanatoare cu cea a bunicilor mei si asta intr-un oras in care se construiesc multe blocuri si case noi. Mi-s dragi aceste casute si doar uitandu-ma la ele mi le imaginez populate de personaje de poveste.
Stiti cum se cheama starada pe care e situata casuta de mai sus? Strada Pacii! Ce potrivire, nu?







Fotografiile sunt facute azi, ocazie cu care am facut o plimbare lunga pe jos. Mi-a prins foarte bine, desi ma simt putin obosita, dar fericita! Am remarcat ca a inflorit liliacul, e un parfum pe stradute de te ameteste de placere!

 Cu drag, 


.

8 comentarii:

  1. Mi-ai bucurat privirea cu aceste poze
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, frumos e liliacul ala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii cat imi plac casutele acestea? Cat am stat in Botosani, tare le mai vanam. Iar satele din zona imi plac asa de mult. De fapt, in orice sat intru sunt mereu cu ochii in patru, imi place sa admir casele, curtile, florile, pomii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, si mie imi place! La noi in Bucovina chiar se pastreaza inca multe casute de acest gen, mai ales in sate. Vara asta am in plan sa ajung cu bicicleta prin niste locuri frumoase ca sa fac poze cu adevarat reusite.

      Ștergere
  4. foarte, foarte, foarte frumoase! sa zic oare ca sunt tipic romanesti?! si liliacul de la poarta! cat de frumos!!!!!
    Ioana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ioana! S-ar putea sa fie tipic romanesti casutele de vreme ce zice lumea ca se gasesc si prin alte parti ale tarii.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...