joi, februarie 23, 2017

Yarn Along sau Ce am acum pe andrele

Desi am trecut in noul an cu un singur proiect pe andrele, in luna ianuarie am revenit la vechile obiceiuri si am pus ochiuri pentru tot ce mi-a trecut prin cap si am avut chef la momentul respectiv.

Sa incepem cu cel mai recent proiect care va deveni o jachetica pentru viitoarea mea nepotica. Modelul original e pentru varsta de 2 ani (pana la 11), dar eu il daptez pentru 3-6 luni.


Urmatorul proiect in lucru e o pereche de manusi. Sunt foarte colorate, dar asa a fost formulata cerinta. Inca nu am reusit sa vad daca i se vor potrivi destinatarei. Am cateva indoieli pentru ca lucrez cu un fir mai subtire decat e recomandat, dar ca sa compensez asta am ales marimea cea mai mare. Oare la ce m-am gandit eu cand mi-am cumparat numai fire foarte subtiri?
Alt proiect il reprezinta perechea de sosete pentru mine -provocare lansata pe ravelry. Se aleg 5  fire pentru sosete si lumea voteaza pentru unul din ele. Acestea au fost alegerile mele. Voi ce ati fi votat?
Din aproximativ 130 de persoane, 51 au votat pentru numarul 1. Iata cum arata in lucru, eu nu ma asteptam sa iasa dungi atat de late.


Al patrulea proiect trebuia sa fie un fular ca acesta. In timpul lucrului m-am razgandit si a devenit caciula. Creatoarea modelului a apreciat ca transformarea mea a iesit bine.






Culoarea e un maro inchis de fapt. Pisoiul meu a fost foarte interesant de plantuta din poza. De fapt cum ma vede ca fac poze la ceva, hop si el in cadru! N-am mai avut pana acum asa un pisoi interesat de fotografii. :)







V-am zapacit cu atatea proiecte in derulare?  Mai am unul. E o caciulita mica-mica pentru o fetita ce urmeaza sa se nasca primavara asta. O lucrez din firul meu pretios (are in compozitie matase si baby alpaca- e moale, moale ca un vis) pentru ca nu vreau sa se piarda ce a mai ramas din el dupa ce am lucrat manusile. Sunt doar vreo 35-40 grame.





Craciunita mea ce a inflorit in ianuarie. Inca mai are cativa boboci. Poza e special facuta pentru Ella. (Asa floricica ai si tu, nu-i asa?)





Inca una si gata, am terminat cu lucrarile in curs de executie. Asta e din perioada in care m-am apucat sa beau ceai, parte din provocarea lansata de Carmen. Nu m-a tinut mult, dar am o poza cu dovada faptului ca am avut intentia. :)  E o caciula pentru mine din firul cumparat in concediul de anul trecut.

Voi ce mai mesteriti? 

Daca tot le-am insirat aici, le voi posta si la Yarn Along organizat de Ginny, chiar daca e cu o zi intarziere.

Cu drag

20 de comentarii:

  1. Da, da, fix așa e și floricica mea. O iubesc pe floricică pentru că am primit-o de la fratele meu, dar tot nu vrea să facă mai mult de două flori odată. Mulțumesc pentru poză!
    E frumos firul nr.1. Pe lângă el îmi mai place și nr.2.
    Toate proiectele tale sunt minunate, și lucrezi așa de frumos!
    Spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as fi ales 3 :)
    Motanul manechin e grozav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Se baga peste tot manechinul, dar tot mi-e drag. Am cateva filmulete cu el, face atatea nazbatii!

      Ștergere
  3. Wow! Ce de proiecte unul ca unul.
    e foarte frumoasa culoarea de la jachetica si de abia astept sa o vad gata!!! Markerele acelea sunt superbe! Tu le-ai facut? Mi-ai dat o idee... ma bate acum un gand :))
    De cand m-am apucat de crosetat si tricotat mi-am cumparat doar fire subtiri, iar anul acesta mi-am propus sa imi iau cat mai multe groase.
    Eu as fi ales numarul 2, dar e foarte fain nr 1 si chiar surprinzatoare latimea dungilor.
    Interesant fularul! Sunt curioasa cum arata caciula. Ne-o arati, nu?
    De abia astept sa vad toate proiectele finalizate!!! Sa nu cumva sa uiti sa faci o tona de poze!
    Craciunitele imi aduc aminte de cele mai frumoase sarbatori de iarna petrecute la matusa mea. Cred ca are una de cand eram eu mica.
    Iui! Ce m-am lungit! Te pup cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Markerele le-am primit cadou, un set intreg, dar toate diferite. Daca cumva vei face vreodata tu asa ceva,vreau si eu pe lista de cumparatori!
      Sigur ca va voi arata caciula, de fapt toate obiectele finalizate vor avea un loc pe blog.

      Multumesc pentru mesajul asta lung, lung! Pupici!

      Ștergere
  4. Mie azi imi place rozul, si firele roz. :) multe proiecte in lucru la care-ti doresc mult spor!!!! Craciunita ta e superba indiferent de luna in care infloreste! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de proiecte, unul mai frumos ca altul!!! Mult spor! Si eu sunt curioasa sa vad caciula fular. Eu cred ca alegeam numarul 3. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Dana! Trebuie sa editez culorile din poza caciulii, caci au iesit cam spalacite.

      Ștergere
  6. E bine ca ai timp de atatea proiecte si ca ai inspiratie! spor la treaba, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Loredana! Adevarul e ca renunt la alte lucruri ca sa am timp de tricotat, dar adevarul e ca imi place mult prea mult.

      Ștergere
  7. dar ce hărnicuţă eşti !!! felicitări ! toate vor fi foarte frumoase !
    am început şi eu ceva... dar nu ştiu ce va urma ca model, când îl voi termina... am şanse doar dacă vremea va fi tot neplăcută - să nu pot ieşi pe afară !
    cu drag, îţi doresc spor la lucru şi multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Prietena japoneza! M-ai facut curioasa cu ce ai inceput. Sa faci te rog poze special pentru mine. Spor la lucru!

      Ștergere
  8. Ce proiecte frumoase, e o idee buna sa incepi mai multe,asa nu ai timp sa te plictisesti.Eu ma tin de provocare si sunt foarte multumita,daca mai ieri nu ma atingeam de ceai decat atunci cand eram racita,acum beau ceai aproape in fiecare seara,in utlima vreme ma rasfat cu ceai de ghimbir.Spor sa ai si o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen!
      Da, e placut sa ai mai multe proiecte in lucru. Pe mine ma ajuta asta prin faptul ca nu mai pierd timp sa ma gandesc ce sa incep dupa ce termin unul din ele (asa cum pateam mai demult cand aveam doar un singur proiect in lucru).

      Eu am baut pentru prima data ceai de ghmbir in toamna anului trecut, cand eram in vacanta. Acum am in casa radacini pentru ceai. Si alor mei le place.

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Cu cat sunt mai variate, cu atat mai bine. Am ajuns la stadiul in care imi plac toate culorile.

      Ștergere
  10. cat de migalos, ma inclin ! bravo si inspiratie multa !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...