miercuri, mai 06, 2020

Sosetele lunii mai si o cerere de idei






          Anul trecut pe vremea asta aveam in lucru o pereche de sosete ruginii (desi din poze par mai mult portocalii). Nu am lucrat prea des sosete dantelate deoarece aveam impresia ca gaurelele nu tin de cald, dar m-am inselat. Nu e mare diferenta intre cele pline si cele dantelate. Sa zicem ca cele dantelate pot si purtate cu succes primavara si toamna, iar cele fara gaurele iarna. 
           Modelul  e gratis si a fost unul misterios cu 4 indicii. Se numeste Shield Maidens, iar creatoarea lor e Adrienne Fong. Designerul a pierdut lupta cu cancerul in toamna anului 2019, dar a lasat in urma ei aproape 90 de modele de sosete. Cel mai mult ii placea sa faca sosete dantelate si cu margelute aplicate. Cele ce le vedeti mai sus sunt ultima ei creatie.
         

         Sa revin la lucruri mai vesele. Am terminat hanoracul din catifea si as avea nevoie de ajutorul vostru in alegea nastureilor. Am incercat sa fac fotografii clare, dar pana la urma a trebuit sa le editez ca sa adaug o poza in care sa se vada nasturele mai bine, plus o vedere de ansamblu asupra felului cum se potriveste hanoracului. Iata cele 6 variante, voi pe care ati alege?






          Sanatate multa, aveti grija de voi! Va multumesc pentru vizita si timpul petrecut cu blog, ne vedem  cu bine la urmatoarea postare.

Cu drag, Valentina


8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru parerea ta Cristina. Am avut un chef nebun de lucru, dar si hanoracul e mic, spatele e inceput pe 61 de ochiuri. Totusi cred ca e record pentru mine sa termin o hainuță în 10 zile.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru parerea ta Geta! Se pare ca inimioarele sunt in top.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...