sâmbătă, martie 28, 2020

Zile de primavara

        O noua zi, o noua postare. Voi considera postarile acestea ca un fel de obligatie, un fel de program de lucru. Uneori dupa ce ma uit la stiri, ma apuca panica si nu as mai face nimic. E necesar insa sa fiu cu capul pe umeri, altfel va fi greu de rezistat in perioada urmatoare.
         Am observat ca s-a imbunatatit calitatea semnalului la telefon si cea a internetului. Azi am fost la cumparaturi dupa aproape doua saptamani de pauza. Am avut o lista cu mine si am respectat-o intocmai (desi nu am gasit toate produsele de pe ea). Am mers doar pe acele alei necesare si am facut-o in ordinea in care erau  ele fara a fi nevoie sa ma intorc de doua ori intr-un loc. Lumea e speriata, ti se face loc sa treci repede pe langa ei, nu se vorbeste deloc. Am intrebat de un lucrator unde gasesc un anumit produs si mi-a aratat cu degetul aleea (fara nici o vorba).
         Chiar si la telefon se simte ca e ceva in neregula. Am sunat sa comunic indexul pentru electricitate, iar doamna din capatul celuilalt al firului parea atat de trista!
         Mi s-a stricat masina de spalat, iar domnul care ne repara de obicei e racit. Am stat doua zile cu tata si am incercat sa-i dam de capat masinii, dar nu am reusit.  Asteptam sa se insanatoseasca specialistul, pana atunci spalam de mana.
         In schimb, natura si animalutele par sa-si continue viata obisnuita. Am descoperit muguri de flori la craciunitele mele, iar cyclamenul ce l-am primit de ziua mea (iarna) are acum o floricica nou-nouta, roz, de mai mare dragul. Imi e dor de poienita cu ghiocei, ultima data cand am vazut-o, pe 23 martie, era acoperita cu zapada. Totusi am cateva poze de anul asta inainte de a ninge.

          Mi-am dat seama ca in perioada asta imi aduc bucurie lucrurile impletite de mine. Ieri mi-au cazut ochii pe pernutele cu model in valuri. Mi-am amintit ca nu vi le-am aratat. De fapt, cred ca le-ati vazut doar in lucru in aceasta postare.


Sanatate multa, aveti grija de voi! Va multumesc pentru timpul petrecut pe blog, ne vedem cu bine la urmatoarea postare.

Cu drag,
Valentina

8 comentarii:

  1. Sanatate, ganduru bune! Nu m-am mai uitat de mult la stiri. Uneori verific statisticile, dar nu stiu daca-s reale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Laura! Se nimereste sa trec pe lângă televizor si sa aud cate ceva, altfel incerc sa ma tin departe de el. Statisticile le urmăresc si eu, însă pe internet.

      Ștergere
  2. poienita e de vis!
    imi plac si pernutele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina! Mi-ar place sa ne arati bascuta lucrata de tine. Sper sa ai timp sa scrii o postare la tine pe blog.

      Ștergere
    2. Aoleu, da, am purtat-o toata iarna!

      Ștergere
  3. Uite: https://antiplictis.blogspot.com/2020/04/basc-sau-bereta-tricotata.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru împlinirea dorinței draga mea! E frumoasă tare bascuta.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...