luni, octombrie 14, 2013

Botosei tip ghetuta in 3 culori

In ultimul timp lucrez cu fire colorate, ceva care sa-mi faca zilele mai luminoase si mai vesele.

Acest lucru a inceput o data cu botoseii limonada , cand am folosit verde, alb si galben, iar acum mi-a venit in minte sa combin fucsia, alb si bleu. Sa stiti ca n-am epuizat toate combinatiile, mai am o gramada in minte. 

Au iesit tot mititei , pentru varsta de 0-3 luni, numai buni pentru a-i face cadou. Sunt lucrati din bumbac, deci sunt ideali pentru piciorusele delicate ale bebelusilor.
Acesti botosei chiar se tin bine pe piciorus deoarece pamblica satinata, pe langa rolul de infrumusetare, il are si pe cel de a tine incaltarile la locul lor. Stiti si voi cat sunt de neastamparate piciorusele de bebelusi.

Talpita masoara aproximativ 10 cm si tot colorata e.

Panglica poate fi legata in mai multe moduri, depinde doar de preferintele mamicii... sau a nasicii... sau a bunicii. Sau de ce nu, chiar a taticului?




Cu drag, 



7 comentarii:

  1. Urmaresc cu mult interes botoseii, evident ca si combinatia asta e draguta. Sunt curioasa ce alte combinatii vei mai vrajitori :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, multumesc! Acum sunt ocupata cu o jacheta lunga (tip pardesiu) pentru mine, dar mi-e dor sa lucrez cu fire colorate.

    Loredana, multumesc! Imi place blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar cum se fac?? niste instructiuni se pot detalia?? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am apucat sa traduc explicatiile...

    RăspundețiȘtergere
  5. sakurabloom12345@gmail.com eu sunt incepatoare , as dori detaliat daca se poate. As vrea foarte mult sa ii tricotez la bebelu meu ce vine in curand. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca, inca nu m-am invrednicit sa fac traducearea la acesti botosei. Iti pot sugera insa o alta pereche pentru care am facut deja acest lucru. Ii poti gasi urmarind link-ul:

      http://valentina-lucrudemana.blogspot.ro/2013/10/explicatii-pentru-botoseii-limonada.html

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...