miercuri, ianuarie 08, 2014

Planuri pentru 2014 (in materie de lucru de mana)


Am primit o leapsa de la Mihaela si m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa raspund cat mai repede. Faptul ca am ratat-o pe cea de anul trecut (nominalizata fiind de aceeasi persoana), m-a facut ca de data asta sa raspund cu promptitudine, ceea ce deja ma duce cu gandul la prima "regula".

1. Mi-as dori ca pe parcursul anului 2014 sa raspund cat mai prompt la comentariile voastre, in cel mult 72 de ore de la publicarea lor. Asta e de fapt o regula de bun simt, dar nu mi-a reusit de fiecare data pana acum.

2. Sa scriu cel putin 4 postari pe luna. Subiecte ar fi foarte multe in capul meu, problema tine de organizare.

3. Sa organizez macar un dar de blog in 2014 . Mi-a placut atat de mult entuziasmul cu care l-ati primit pe primul, incat pur si simplu visez la al doilea. ;)

4. Sa traduc explicatiile pentru cel putin doua modele cerute deja de voi.

5. Sa lucrez un model din inspiratie proprie.

6. Sa-mi fac mie doua lucruri, indiferent cat de mici sau mari ar fi. Aici nu voi include jacheta maro care face parte din planurile de anul trecut.

7. Sa incerc o tehnica diferita de ceea ce am lucrat pana acum.

8.  Sa public pe blog 3 tutoriale cu poze si explicatii.

9. Sa le daruiesc bunicilor mei cate o pereche de sosete (lucrate de mine, binenteles).

10. Sa ma abtin de la cumparat fire, andrele, crosete, nasturi, cel putin 6 luni din acest an.

11. Sa scriu despre unul dintre designerii mei preferati.

Deocamdata imi par de ajuns aceste 11 "dorinte". O sa incerc sa respect planurile si cu siguranta voi face un bilant la sfarsitul anului acestuia sau inceputul celui viitor.

Vreau sa adaug ca jacheta la care lucrez acum si salul Raze-de-lumina sunt lucrate special pentru ca stiam ca ma va intreba Mihaela de planurile de anul trecut.  :) Desi m-am apucat de ele la inceputul lui octombrie, tot  nu m-am incadrat in termen. Dar niciodata nu prea tarziu, nu-i asa? Pentru lucrurile bune ma refer.

Cu drag, 






3 comentarii:

  1. Uite că şi tu ai păţit ca şi mine: ştiai că ai scris pe blog şi ai vrut să le termini, ceea ce înseamnă că ne-a ajutat acest tip de postări. Vrei să ne întrebăm reciproc, mai des de un an. Până la urmă, ce contează este că facem ceva din ceea ce ne-am propus şi că lista noastră nu este identică în fiecare an. Poate că prin aexerciţiu, vom ajunge să o facem 100% diferită.
    Mă bucur că ai preluat leapşa, mă bucur că faci şalul şi jacheta şi îţi urez tot succesul posibil în anul 2014, astfel încât să fie cât mai multe dintre ele, îndeplinite. Şi sunt sigură că anul acesta vom bifa şi mai multe.
    A, şi nu ţi-am spus că şi eu ştiam că vei citi postarea cu rezoluţiile anului trecut şi m-am mobilizat mai puternic pe final de an, când oricum eram destul de aglomerată, ca să mai îndeplinesc ceva de pe listă.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmmm Iti doresc cu drag sa infaptuiesti toate planurile..Insa...am maaaari indoilei la planul nr. 10 :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela, ai mare dreptate in ceea ce povestesti. Pe mine sincer m-a ajutat acea postare, altfel nu ma grabeam sa incep lucrul in octombrie ci lasam pe anul asta.
    Eu zic ca nu e cazul de intrebat de mai multe ori pe an caci, dupa cum stii, o buna parte din ele se fac pe ultima suta de metri (cazul meu). Anul acesta insa o voi lua din timp.

    Ghemulet drag, multumesc! Sa stii ca am si eu aceleasi indoieli. :) Chestia asta o voi bifa in fiecare luna tocmai pentru a-mi tempera elanul.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...