duminică, noiembrie 20, 2016

Manusi tricotate, cu 5 degete


Mi-am facut inca o pereche de manusi tricotate! Ca si pentru cele de anul trecut, am folosit  tot un fir pretios, de data asta cu matase si alpaca in compozitie. Nu stiu daca ati tinut in mana un astfel de fir (desi am observat ca incep sa apara si pe la noi prin mercerii fire de acest gen), dar e ceva de vis, atat de matasos si calduros in acelasi timp. 

 Modelul de manusi se numeste Three Oaks si apartine Juliei Mueller. Am folosit andrele de 2 mm si mi-a luat o groaza de timp sa le fac, dar nu pentru ca au fost greu de lucrat, ci pentru ca pe durata lucrului mi se parea  ca manusile imi vor fi mici, iar eu vroiam cu tot dinadinsul ca sa le pot purta eu. 

Fiind terminate primavara nu mi s-a parut o idee buna sa le postez pe blog de vreme ce era cald deja afara. Mama a venit cu ideea sa le fotografiem langa un tablou de iarna. :)
Eu aveam in minte sa mergem langa copacelul mov (care inflorise chiar in acea perioada), dar planurile nu au fost duse pana la capat. Era prea multa lume ce se plimba pe acolo ca sa pot face fotografii linistita.



















Acum am inceput sa le port (ca tot a venit iarna la noi) , dar nu ma mai gandesc la vreo sedinta foto. Pur si simplu ma bucur de caldura lor.

17 comentarii:

  1. Wow, sunt cele mai grozave manusi tricotate pe care le-am vazut eu vreodată. De fapt, cam toate lucrusoarele tricotate pe care le vad eu aici arata intr-un mare fel ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina! Firul l-am primit din America intr-un schimb de cadouri, alaturi de alte minunatii.

      Ștergere
  3. Sunt minunate! Dar ce tu faci altfel de lucruri? Tot ce tricotezi tu atinge perfectiunea! La tine tricotatul si la Silvia cusutul (o stii pe Silvia sigur) imi dau senzatia ca perfectiunea exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o stiu pe Silvia si sunt incantata de lucrurile ce le realizeaza. Multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
  4. foarte frumoase, elegante mănuşi ! felicitări !
    spor să ai în tot ceea ce mai doreşti să realizezi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt absolut superbe! perfecte as zice! Zici ca sunt cumparate, nu tricotate de 2 maini dibace! sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt deosebite, ca tot ce iese din mana ta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Valentina, cum as putea lua legătura cu tine? M-ar bucura dacă mi-ai putea lucra un produs. Se poate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, poti sa-mi scrii pe povestile.andrelelor@yahoo.com daca mai doresti ceva lucrat de mine.

      Ștergere
  8. SUPERBE! :-) La multi ani, Valentina!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...