joi, ianuarie 12, 2017

Proiect misterios


        Acesta e al cincilea proiect misterios lucrat de mine. Treaba e asa: se specifica doar ca se lucreaza sosete cu torsade (de exemplu), se da numele designerului, cantitatea de fir, numarul andrelelor necesare si cam atat. Lumea decide daca vrea sau nu sa participe. Pe parcursul unei luni se dau 4 indicii (cate una pe saptamana) si se lucreaza in grup. E asa de interesant sa vezi alegerile fiecaruia si cum se contureaza bucatica cu bucatica obiectul misterios. A, si cel mai important lucru, daca cineva se incurca pe undeva sau are o nelamurire, exista o multime de oameni care iti sar in ajutor.

Asa arata primul indiciu, fata si spatele sosetei.


       Am invatat sa fac un tip nou de calcai si chiar se vede din poza ca e alfel decat v-am obisnuit. Totusi, se aseaza frumos pe picior.

Am avut un fir care a fost cadou de la Diana. S-a lucrat atat de usor, iar culoarea lui caramizie m-a facut sa-mi mai doresc ceva lucrat in aceasta nuanta.


Acum va intreb pe voi: vi se pare plictisitor sa prezint lucrarile pe larg chiar daca le-ati vazut o data in filmulet?
Va multumesc pentru vizita. Cu drag

13 comentarii:

  1. Nu, nu mi se par plictisitoare descrierile. Sosetele sunt...wow. Le ador.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe larg... Vreau sa vad cat mai multe detalii perfecte! Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valentina, cat de talentata esti... wow... vinzi cumva ce lucrezi? Mi-ar place si mie niste sosetele din astea impletite... ca sa nu-ti zic ca sunt in cautarea unei caciuli de iarna care sa nu mai stea lipita pe cap (eu port gen fes, dar imi turteste parul care si-asa nu are volum si-l si ingrasa foarte repede genul asta de caciula...). Am sa trec blogul tau in lista de bloguri preferate :). Te imbratisez si spor in toate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri, Irina. Lucrez mai mult pentru a darui( in special pentru cei ce apreciaza valoarea lucrului facut de mana si a timpului investit) sau pentru mine. E doar o activitate care imi aduce bucurie.

      Ștergere
  4. Taci și scrie:))) ne plac mult postarile tale!Nu ne mai saturam sa te admiram:)

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. Mamaia mea impletea tot asa frumos, stia detoate sa faca... si mama era priceputa, stia sa faca si pulovere cu modele complicate, eu ma uit intr-o diagrama din aceea ca pisica in calendar... Ma pricep doar sa crosetez un singur stil si il practic asa ca hobby de amator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te inteleg. Conteaza foarte mult sa faci ceea ce-ti place. Uite, de exemplu, eu nu ma pricep la crosetat si mi-e greu sa ma apuc sa invat, desi am vazut o multime de lucru minunate lucrate in aceasta tehnica.

      Ștergere
  6. ce frumuseti!sa le porti cu placere!sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...