luni, octombrie 15, 2012

Al doilea "'mistery project"

           Am terminat al doilea sal tricotat din viata mea. Si nu orice fel, ci chiar un sal misterios la care am lucrat 5 saptamani.

            Chiar daca nu stiam ce va iesi la final, am fost incantata cand l-am vazut terminat. Varianta originala este lucrata cu margelute, dar firul meu fiind deja destul de colorat, m-am gandit ca-l vor incarca prea tare si am renuntat la ale adauga in lucru. 




Am facut blocarea lui de 2 ori deoarece nu am fost multumita de cum se aseaza colturile in prima varianta.

Are niste nuante minunate de verde, acestea variaza in functie de faptul unde sunt facute pozele: la lumina naturala sau la cea a becului.

 La final, am angajat-o pe mami drept fotomodel, dar sper ca intr-un viitor apropiat sa il vedeti pe mine, in tinuta pe care mi-o imaginez de cateva luni bune. 



Trebuie sa mai pun macar doua - trei poze, caci de dragul lui am facut o gramada si e pacat sa le irosesc, nu-i asa? :) 

6 comentarii:

  1. Foarte frumos!Şi şalul, şi cadrele! Vreau şi eu la munte, la aer şi verdeaţă şi aş mai vrea să fiu şi aşa de pricepută. Dar de, ne mulţumim cu ce avem. Spor la treabă! Şi vestuţa este f. frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Valentina, ma uimesti cu fiecare postare! Cinci saptamani e foarte putin pentru a face un asemenea sal. Pe ce l-ai blocat, ce placa ai in spate? Ata din sal asa a fost, in degrade, sau ai trei culori de ate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, Mihaela! Hai ca iti fac o invitatie la mine, e superb peisajul, acum, toamna.


    Cristina, multumesc si tie! L-am blocat pe o placa de polistiren extrudat (din acela mai tare, folosit pentru exterior). Firul e Soft Mohair de la Red Heart si asa e el, in degrade. In mercerie am vazut mai multe nuante si foarte frumoase fiecare, doar ca e cam scump un scul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumim frumos de invitaţie! Cred că este foarte frumos acum, în ultimele zile însorite de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos și acesta. Și nuanțele sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...