joi, decembrie 05, 2013

Baghete fermecate

De foarte mult timp am in plan sa scriu cateva cuvinte despre o persoana speciala pe care o admir pentru lucrurile realizate de ea, dar nu numai. E vorba de Mihaela de la Baghete fermecate. Sigur o cunoasteti si voi, cele care aveti ca pasiune lucrul de mana.

Totul a inceput prin vara lui 2010 cand eram in cautare de modele de tricotat. Asa am dat de blogul Mihaelei, mai precis de o rochita verde care m-a fermecat instantaneu. Sau poate a fost modelul de vina?
Apoi m-am apucat de citit articolele scrise, are un dar de a povesti de nu-ti mai vine sa pleci de acolo! :) Iata si dovada (daca v-am facut curioase), le puteti vedea aici si aici. Sunt doar doua exemple, desi postarile sunt mult mai multe.

 A, si un lucru important: in momentul acela am stiut ca vreau si eu un blog frumos ca al Baghetelor fermecate.

                                                                                                    
Mihaela e si o maestra a crosetei, stapaneste amandoua tehnicile la fel de bine, dovada stau hainutele lucrate in cele doua metode combinate.

       









                                                                              


Pe langa toate lucrurile enumerate mai sus, trebuie sa spun ca admir si fotografiile reusite, clare si frumoase care pun in valoare creatiile autoarei.



















Sa stiti ca n-a uitat nici baieteii , lucreaza hainute si pentru ei, deci aveti de unde alege.


















O puteti gasi si pe facebook, Baghete fermecate. Astazi am descoperit o fotografie ce m-a induiosat. Ia uitati aici!
E aceeasi fetita cu acelasi model de rochita,dar la o distanta de cativa ani. Ce poate fi mai frumos de atat?

3 comentarii:

  1. Suntem primul portal complet de terapii alternative si complementare din Romania.Aici veti gasi informatii complete si sugestive despre fiecare terapie alternativa si complementara, cum functioneaza aceasta, precum si date despre terapeutii agreati si verificati de specialistii portalului.
    www.vindecarealternativa.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. de cand am vazut modelul acesta m am indragostit de el si tare mi as dori sa l impletesc ptr nepotica mea de 4 ani cum s ar putea sa l am?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mai simplu mod ar fi sa iei legatura cu Mihaela la numarul de telefon 0722 461 563 sau accesand direct linkul catre magazinul ei.

    http://baghetefermecate.ro/contact/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...