joi, ianuarie 08, 2015

Prajiturica roz

Ultimul lucru scos de pe andrele in decembrie 2014 si cel mai recent lucru terminat a  fost o vestuta. A durat un an intreg pana s-o aduc in forma finala. 
Am inceput din decembrie 2013 cu gandul sa fac un puloveras captusit cu fleece (polar), dar din cauza andrelelor de 2 mm si  modelului in punct lenes, avantul meu a scazut putin catre putin in fiecare luna.

Astfel, din puloveras a ajuns vestuta. Modelul de spate mai lung si rotunjit l-am preluat de la o vestuta de-a mea primita cadou. Pentru marginea roz am folosit metoda i-cord aplicat. Snurul acesta mi se pare ca e exact ce trebuia pentru a o scoate in evidenta, alaturi de nasturei.
 Firul folosit e Crelando Anika si l-am cumparat de pe Breslo. M-a atras combinatia de culori: roz, mov, zmeuriu, gri, alb si negru.
Nastureii in forma de prajiturica sunt hand-made, modelati de mainile dibace ale celor doua fete de la FIMARC. Ma declar dependenta de acest magazin, deseori trec pe acolo ca sa admir noutatile.
Modul de inchidere al vestutei mi-a dat cel mai mult de gandit, termenul de executie s-a prelungit atat din cauza lui. Pana la urma am ales ceva simplu de tot. Va fi un cadou pentru o fetita ce va implini un anisor in curand, Anastasia.

 Lucrat cu drag de



3 comentarii:

  1. Este minunata, iar punctul lenes este...modelul meu preferat:), pune cel mai bine in evidenta firul:), tot ce faci tu este foarte foarte frumos. M-am uitat zilele trecute in pauza de masa la sosete, nici n-as purta perechile cu torsade si triunghi, sau poate le-as purta de Craciun, dar sigur in papuci de casa:)). Spor, week-end cu bucurie:*

    RăspundețiȘtergere
  2. E absolut minunata vestuta asta!
    cat despre nasturei, imi vine sa-i mananc... de drag!
    spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca, multumesc! :) Si mie imi place punctul lenes ( a fost primul invatat de mine), plus ca arata bine la final, doar ca lucrul pare sa inainteze mai cu spor la alte modele. In privinta sosetelor, am pe cineva acasa care face deja acest lucru. :)

    Multumesc Loredana, pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...