sâmbătă, decembrie 19, 2015

O surpriza de Craciun

Saptamana aceasta am avut parte de o surpriza foarte frumoasa. Mos Craciun a venit cu cateva zile mai devreme la mine prin intermediul Ancai. A fost ceva atat de special, de neasteptat si de frumos incat m-am simtit ca un copil care primeste un dar de la Mos pentru prima data.


Bucuria a fost dublata de faptul ca darul a fost ambalat foarte frumos, fiecare pachetel in parte a fost invelit cu grija si atata pricepere, incat imi era mila sa le desfac. Am fost tentata sa pun darul direct sub brad si sa-l deschid de Craciun, dar curiozitatea a fost mult prea mare si a biruit.
Prima data am zarit un cosulet-vulpita atat de simpatic incat m-am indragostit pe loc de el! Acesta continea o croseta si un fir cu mohair si matase (de o culoare superba!). Deja am gasit si modelul perfect ce i se potriveste acestui fir, anul viitor voi da si crosetei o sansa, poate ne imprietenim.

Apoi atentia mi-a fost atrasa de un pachetel mov cu buline albe. De el era atasat un coaster asa cum am vazut la Cristina si am vrut si eu. Anca parca mi-a citit gandurile cand mi l-a trimis, e roz si atat de perfect lucrat! De fiecare data cand il voi folosi imi va aduce aminte de voi. Pachetelul mov continea o Carte de rugaciuni! E un cadou util si de suflet, multumesc Anca!
Apoi am desfacut celalalt pachetel, cel roz. In el am gasit exact cartea de colorat pentru adulti Taramul viselor pe care am admirat-o pe blogul Casuta din poveste cu putin timp in urma. Pentru ca de ea era atasata si o cutie de creioane colorate, in aceeasi seara mi-am ales o pagina cu flori si fluturi si m-am apucat de lucru! Au fost atat de relaxante acele momente!



 Am mai primit o felicitare ce continea cateva randuri (scrise de mana!) si o cutie de praline Milka. Inca nu-mi vine sa cred ca s-a petrecut aievea , ca eu detin acest minunat dar. Multumesc Anca, Ilinca si Shuba pentru surpriza atat de placuta!
Cu multumiri din tot sufletul, 
Valentina

6 comentarii:

  1. ce cadou frumos!sa ai un timp placut cu culorile si cu croseta!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ce ma bucur ca te-a bucurat micul meu dar:) Carte de rugaciuni asa am si eu, de colorat colorez si eu in zilele de sarbatoare cand nu pot lucra:), iar firul sigur va fi transformat in ceva minunat in mainile tale magice. Te imbratisez:*, zile cu spor si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc inca o data,Anca! Cartea va fi intr-adevar de mare ajutor in zilele de sarbatoare cand n-o sa stiu cu ce sa-mi ocup mainile.

      Ștergere
  3. Ce dar frumos si pretios! Spor la colorat, la tricotat cu firul acela grozav si la invatat sa crosetezi daca nu stii deja!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine in privinta darului, Catrinel! Anul viitor am in plan sa invat a manui croseta, macar cat sa-mi fac un fularel.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...